Το My number one φθάνει στον Άρειο Πάγο ?

Το My number one φθάνει στον Άρειο Πάγο ?

Το My number one με την Έλενα Παπαρίζου,το μοναδικό έως τώρα βραβείο που η χώρα μας κατέκτησε το 2005,στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision συνεχίζει τη πορεία του πανευρωπαικά ακόμα και τόσα χρόνια μετά την ανάδειξη του ως νικητήριο με τα χρώματα της Ελλάδας,μιας που σε κάθε Euroclub και σε κάθε διοργάνωση στο εξωτερικό -και όχι μόνον-ξεσηκώνει όσους ξεχώρισαν αυτό το τραγούδι ως ΄αγαπημένο τους΄,και μας κάνει υπερήφανους για την τότε πρωτιά της χώρας μας.
Η διένεξη μεταξύ δύο δημιουργών που υπήρξε σχετικά με την ΄πατρότητα΄του είναι γνωστή,και μετά από τόσα χρόνια,δείχνει να παίρνει τέλος μιας που ενώ πριν από ενάμιση περίπου χρόνο βγήκε μια δικαστική απόφαση που δικαίωνε το συνθέτη Μάνο Ψαλτάκη, ο οποίος ισχυριζόταν πως μέρος της σύνθεσης του «My number one» ανήκε στον ίδιο και όχι στον Χρήστο Δάντη,όμως η ιστορία είχε και συνέχεια με τον Χρήστο Δάντη να βγαίνει ΄νικητής΄.
Ο τραγουδιστής και δημιουργός Χρήστος Δάντης,δίνει τη δική του απάντηση και κάνει γνωστό ότι η υπόθεση πήγε στο Εφετείο και δικαίωσε εκείνον.
Χαρακηριστικά αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη του :
«Το Σεπτέμβριο του 2013 βγήκε η πρωτόδικη απόφαση. Βέβαια, αργότερα, έγινε το εφετείο και το κέρδισα. Δεν το ανακοίνωσα όμως. Δεν χρειάστηκε. Για να αποδείξω το αυταπόδεικτο; Η υπόθεση θα φτάσει και στον Άρειο Πάγο, οπότε είναι νωρίς για να μιλήσουμε. Εννοείται, όμως, πως το δημιούργημά μου είναι δημιούργημά μου» αρκείται να πει.
Η συνέντευξη δόθηκε στο δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα.
Πηγή:People

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.