Το Mash Up του Αidan Cassar για την Φετινή Eurovision γίνεται Viral – Δείτε το!

Το Mash Up του Αidan Cassar για την Φετινή Eurovision γίνεται Viral – Δείτε το!

Ο 17χρονος Aidan Cassar κατάγεται από την Μάλτα και ήταν δύο φορές στην λίστα με τους επικρατέστερους για να διαγωνιστεί στον εθνικό της χώρας του και να την εκπροσωπήσει στην Eurovision. Πολλοί μπορεί να τον γνωρίζετε από το 2015 καθώς επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Μάλτα στην Junior Eurovision.

Τώρα επιστρέφει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και καταφέρνει να μας συνδυάσει δώδεκα φετινές συμμετοχές της Eurovision σε ένα βίντεο τρίλεπτης διάρκειας όπου μεταξύ άλλων υπάρχει το Skeletons της Dihaj (Αζερμπαιτζάν), το Apollo των Timebelle (Ελβετία), το Occidentali’s Karma του Francesco Gabbani (Ιταλία), το Breathelessly της Claudia Faniello (Μάλτα) κ.ά. Όπως δήλωσε ο ίδιος οι τρεις αγαπημένες του συμμετοχές για φέτος είναι της Ιταλίας, της Εσθονίας και της Σουηδίας και δεν ήταν δύσκολο να συνδυάσει και τα υπόλοιπα μέσα σε ένα κομμάτι. Προβλέποντας μάλιστα τις συμμετοχές που θα ξεχωρίσουν στον φετινό διαγωνισμό, πιστεύει ότι θα δοθεί σκληρή μάχη μεταξύ Ιταλίας, Εσθονίας, Σουηδίας, Αζερμπαιτζάν και Ελβετίας για την πρώτη θέση.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να καταφέρει να είναι ο εκπρόσωπος της χώρας του στην Eurovision.

Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο να ερμηνεύει φετινές συμμετοχές με τον δικό του τρόπο:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.