Το INFE συναντά τους ARGO & Be.SO 2016

Το INFE Greece πηγαίνει βόρεια, να γιορτάσει τα 11 χρόνια του BE.SO (BE.st SO.ng).
Το Σάββατο 26 Μαρτίου η “γιορτή” ξεκινά απο τις 4:30 το μεσημέρι μιας που το σωματείο μας θα έχει την τιμή και τη χαρά να συναντήσει τους φετινούς μας εκπροσώπους το συγκρότημα των “ARGO” στο ξενοδοχείο Capsis και συγκεκριμένα στην αίθουσα Ιωάννα για μια γνωριμία με τα μελη μας της Βορείου Ελλάδας.
Οι εκπρόσωποι μας στην 61η Eurovision με χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας,την κοινοποίησαν στην προσωπική τους σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν και θα είμαστε όλοι εκεί για τα “δικά μας παιδιά¨.
Στον ίδιο χώρο και στις 18:30 το απόγευμα,
Το μουσικό παιχνίδι όπου κάθε μέλος του Ελληνικού σωματείου φίλων της Eurovision’παίζει΄με ένα οπτικοποιημένο τραγούδι (video clip) απο μια χώρα,ξεκινά!
“UNITED WE ARE” και το μουσικό αυτό παιχνίδι που καθιερώθηκε είναι γεγονός!
Μουσική τραγούδια απο τις χώρες που συμμετέχουν. Ακολουθεί..ψηφοφορία..αγωνία..και…ο καλύτερος κερδίζει….
Και αυτή τη χρονιά,ελπίζουμε το κέφι να …χτυπήσει κόκκινο για όλα τα μέλη,αλλά και φίλους και γνωστούς που μπορούν και αυτοί να παραβρεθούν για να περάσουν μια όμορφη βραδιά,να προωθήσουν τον αγαπημένο θεσμό,να γνωρίσουν Ευρωπαικές μουσικές και να αναδείξουν όλοι μαζί το νικητήριο τραγούδι για το 2017.
Διοργανώτρια χώρα το Ηνωμένο Βασίλειο με το μέλος του INFE Γιάννη Αποστολόπουλο που πέρυσι κέρδισε το διαγωνισμό BE.SO 2015 και φέτος μας υπόσχεται τα καλύτερα.
Σας περιμένουμε

Hotel Capsis
Μοναστηρίου 18
Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.