Το Gay friendly προφίλ του Sergey Lazarev και η… Αγία Πετρούπολη

Το Gay friendly προφίλ του Sergey Lazarev και η… Αγία Πετρούπολη

Όπως είναι γνωστό η σκληροπυρηνική στάση της Ρωσίας απέναντι στην LGBT κοινότητα έχει εγείρει πολλές αντιδράσεις για το κατά πόσον θα έπρεπε η συγκεκριμένη χώρα να κερδίσει και να διοργανώσει ένα διαγωνισμό, ο οποίος στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό από LGBT φαν. Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως διάφορα δημοσιεύματα για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της εν λόγω κοινότητας, καθώς και διάφορα περιστατικά προπηλακισμών και ξυλοδαρμών.

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο Sergey Lazarev (τον οποίο, πολύ πονηρά, κάποια site μνημονεύουν ως Ser-gay Lazarev), όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου του Α’ Ημιτελικού, δήλωσε ότι υπάρχει gay ζωή και gay στέκια στη Ρωσία, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι μια κατάσταση γνωστή και ανεκτή (αν όχι αποδεκτή) και θύμισε πως στη Γιουροβίζιον της Μόσχας δεν συνέβη απολύτως κανένα περιστατικό εις βάρος των φαν. Πιο πριν έσπευσε να πάρει ένα βραβείο που του έδωσε το OUTtv, ένα gay Ευρωπαϊκό κανάλι, το οποίο τον ανακήρυξε -βάσει ψηφοφορίας- νικητή της φετινής Γιουροβίζιον.

Η είδησή όμως είναι άλλη. Σε ανύποπτο χρόνο είπε πως: “Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει φέτος, αλλά θα είναι ωραίο να επισκεφθείτε την Αγία Πετρούπολη!”. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.