Το “Arcade” του Duncan Laurence ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify

Το “Arcade” του Duncan Laurence ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify

Πριν από μερικές μέρες, ο Duncan Laurence o νικητής της Eurovision 2019, δημοσίευσε στο Instagram ένα μικρο βίντεο με το τραγούδι του “Arcade” όπου μας δείχνει ότι ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Επίσης ο Duncan έγραψε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του στο Instagram:

«100.000.000! Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά, όλους όσους έκαναν streamed το Arcade και υποστηρίζουν έμενα και τη μουσική μου. Επίσης ευχαριστώ πολύ ολόκληρη την ομάδα μου, που με πίστευσε.

 

Ευχαριστώ τις SPARK Records, Universal Music, Capitol Records, Virgin Records και Sony/ATV Music. Φυσικά ευχαριστώ και το Spotify.

 

ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ. Το δεξί κτύπημα συνοψίζει ότι νιώθω τώρα.

https://www.instagram.com/p/B_X9841A993/?utm_source=ig_web_copy_link

Το Arcade αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τετάρτη θέση με τα τραγούδια τις Eurovision με τις πιο πολλές ροές στο Spotify αφού στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Mahmood και το “Soldi” (152 εκατομμύρια). Ακολουθεί στην δεύτερη θέση η Loreen με το “Euphoria” (143 εκατομμύρια) και στην τρίτη θέση ο Måns Zelmerlöw με το “Heroes” (116 εκατομμύρια). Αξίζει να αναφερθεί ότι η Eleni Foureira με το “Fuego” βρίσκεται στην 7η θέση με 75 εκατομμύρια streams.

Ακούστε παρακάτω την ακουστική εκδοχή του Arcade:

Πηγή: wiwibloggs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.