Το Μαυροβούνιο απειλεί να αποχωρήσει

Το Μαυροβούνιο απειλεί να αποχωρήσει

Η δημόσια τηλεόραση του Μαυροβουνίου (RTCG) είναι έξαλλη για το γεγονός ότι η EBU ακύρωσε την ψηφοφορία της επιτροπής της και απείλησε επίσημα με αποχώρηση από τη διοργάνωση του 2016. Η αρχηγός της αποστολής, Sabrija Vulić, δήλωσε ότι έστειλαν επιστολή στην EBU, ζητώντας πειστικές εξηγήσεις από το Reference Group και εκφράζοντας την απορία γιατί θεωρήθηκε απίθανο πέντε άτομα να έχουν τα ίδια μουσικά γούστα… Επιπλέον τόνισε το γεγονός ότι ο τοπικός Τύπος στάθηκε περισσότερο στο σκάνδαλο παρά στην επιτυχημένη παρουσία του Knez.

Μήπως αυτός ο μίνι εκβιασμός αποσκοπεί στο να “πριμοδοτηθεί” με βαθμούς το Μαυροβούνιο στην επόμενη διοργάνωση; Θυμίζουμε την περίπτωση της Εσθονίας, η οποία “κέρδισε” το βραβείο, μόλις διαμαρτυρήθηκε για τον -καινούργιο τότε- θεσμό των BIG 4. Ανάλογα είναι και τα “τσαλίμια” που κάνει η Τουρκία, διότι δεν της έγινε το χατίρι να δημιουργηθεί ένα BIG 6 που θα την περιλαμβάνει. Ίδωμεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.