Το Κίεβο διοργανώτρια πόλη της Eurovision 2017!

Το Κίεβο διοργανώτρια πόλη της Eurovision 2017!

Παρά τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών από μεγάλη μερίδα ουκρανικών ΜΜΕ και πολιτικών της χώρας, που ήθελαν την Οδησσό να είναι αυτή η πόλη που θα διοργανώσει τον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τελικά οι πολιτικές σκοπιμότητες φαίνεται πως επικράτησαν αυτού του ιδιότυπου μπρα ντε φερ και η επόμενη Eurovision θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά μετά το 2005 στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο. Η ανακοίνωση έγινε πριν από λίγα λεπτά σε ειδική συνέντευξη τύπου στο κυβερνητικό μέγαρο. Σημαντικός παράγοντας της νίκης του Κιέβου, ο πανίσχυρος δήμαρχος της πόλης, πρώην πρωταθλητής του μποξ, Vitali Klitschko. Οι πιέσεις που άσκησε σε όλες τις κατευθύνσεις απέδωσαν καρπούς αφού έδωσαν τη διοργάνωση στη πόλη του, παρά το γεγονός ότι γενική αποδοχή ήταν πως ο δεύτερος φάκελος υποψηφιότητας που κατέθεσε η Οδησσού ήταν πληρέστερος. Το Κίεβο στην τελική επιλογή επικράτησε με 19 ψήφους έναντι 2 υπέρ της Οδησσού και καμίας της υποψηφιότητας του Ντνίπρο. Χώρος διεξαγωγής του διαγωνισμού θα είναι το International Exhibition Center χωρητικότητας 13.000 θέσεων στο κέντρο του Κίεβο, το οποίο όμως χρήζει γενικής ανακατασκευής. Υπενθυμίζουμε ότι ο επόμενος διαγωνισμός της Eurovision, θα διεξαχθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου 2017.

kiev1

Выставки Киева. Организация и проведение международных выставок Киев Украина МВЦ.

kiev2

 

Μείνετε στο infegreece.gr καθώς σε λίγο αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο επιλογής του Κιέβου και όλα όσα σημάδεψαν τη σημερινή ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.