Το Ισραήλ με..΄συνταγή Ελλάδας’ και ένα Golden boy

Και το Ισραήλ τολμά με ‘συνταγή Ελλάδας΄.Στέλνει ένα ‘χρυσό αγόρι΄ στη Βιέννη,σπάζοντας την παράδοση του με τις φεστιβαλικές συνήθως μπαλάντες που έστελνε και τολμά με τον Nadav Guedz με το Golden boy,που είναι ο νικητής του ριάλιτυ ανεύρεσης ταλέντων της χώρας του ‘The next star’ -γνωστότερο ως Rising Star στην Ευρώπη-.Ένα έθνικ χορευτικό κομμάτι που προσπαθεί να κάνει εφέτος τη διαφορά και να ξεσηκώσει τους φαν στους γνωστούς έθνικ ρυθμούς του Ισραήλ. Για τη σύνθεση του ευθύνεται ο Doron Madali και ευχή μας να κάνει τη διαφορά σε μία χρονιά μπαλάντας και να ξεσηκώσει τις εξέδρες στους ρυθμούς του.Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ στέλνει κομμάτι που είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, αφού ο κανόνας να είναι το μισό στην γλώσσα τους καταργήθηκε.
Ενα Golden boy για ένα Golden μετάλλιο ? Θα το δούμε τον Μάιο μιας που ξεκινά από τον 2ο ημιτελικό της Πέμπτης με φιλοδοξία τον τελικό του Σαββάτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.