Τον χώρισε η άκαρδη κομμώτρια τον Joe

Τον χώρισε η άκαρδη κομμώτρια τον Joe

Κι εκεί που είχαμε σχεδόν πειστεί ότι οι Joe & Jake (ποιοι είναι αυτοί; μα, οι πρώην αντίπαλοι στο The Voice και φετινοί εκπρόσωποι της Αγγλίας) είναι ζευγάρι, ήρθε η ανατροπή: όπως γράφει η έγκυρη (λέμε τώρα) βρετανική εφημερίδα Mirror, ο Joe Woolford και η κοπέλα του επί δύο χρόνια, κομμώτρια Sally Matischok, χώρισαν μία εβδομάδα πριν από τη Γιουροβίζιον. Είχαν μάλιστα γνωριστεί, όταν ο Joe, όντας διαγωνιζόμενος στο The Voice, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, μολονότι ταυτόχρονα φλέρταρε με την μέντορά του, Rita Ora (μα τι Καζανόβας αυτό το παιδί!).

Κι ενώ όλοι την περίμεναν να πετάξει στη Στοκχόλμη, για να τον υποστηρίξει, ένας φίλος του Joe έκανε την τρομερή αποκάλυψη ότι τα παιδιά δεν είναι πια μαζί, παραμένουν όμως καλοί φίλοι… Αυτό συνέβη, διότι ο νεαρός περνούσε πολύ χρόνο μακριά της, λόγω της εντατικής προετοιμασίας για τη Γιουροβίζιον.

Εμείς, επειδή δεν είμαστε κακοί άνθρωποι, δεν θα αναρωτηθούμε πόσες λίρες πήρε η συγκεκριμένη, για να παραστήσει τη φιλενάδα, όπως κάνουν άλλες κι άλλες. Όχι! Φαίνεται, όμως, πως η Αγγλική αποστολή διαισθάνεται τον πάτο που έρχεται και εφηύρε αυτό το story telling, δηλαδή μια κατασκευασμένη ιστορία, μήπως και τραβήξει λίγο την προσοχή πάνω στην παντελώς αδιάφορη συμμετοχή της.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.