Τι λένε τα τελευταία προγνωστικά για το νικητή του Sanremo – Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Κίεβο

Τι λένε τα τελευταία προγνωστικά για το νικητή του Sanremo – Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Κίεβο

Σε 12 ώρες περίπου θα γνωρίζουμε το νικητή του 67ου Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo και ίσως τον εκπρόσωπο της Ιταλίας στη Eurovision 2017. Μετά το χθεσινό ημιτελικό τα πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν και σύμφωνα με τα στοιχήματα τουλάχιστον υπάρχει ξεκάθαρος νικητής. Το ενδιαφέρον των ιταλικών μέσων είναι τεράστιο και η επιτυχία του φετινού φεστιβάλ είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων τουλάχιστον ετών. Ας δούμε λοιπόν τι λένε οι εταιρείες στοιχημάτων και τα προγνωστικά λίγο πριν τον τελικό.

Στην πρώτη θέση με πολύ χαμηλή απόδοση (1,72) βρίσκεται η Fiorella Mannoia. Μία πραγματικά Campioni καλλιτέχνιδα. H Fiorella στην 5η της συμμετοχή στο φεστιβάλ, ελπίζει να νικήσει για πρώτη φόρα και αν λάβουμε υπόψιν τα στοιχήματα πρέπει να πάρει από τώρα το βραβείο σπίτι της. Η ίδια παρά το γεγονός ότι το διάστημα της Eurovision έχει προγραμματισμένες έξι συναυλίες, δήλωσε ότι δεν αποκλείει τη Eurovision αλλά θα το αποφασίσει όταν και αν έρθει η στιγμή.

 

Στη δεύτερη θέση αλλά από μεγάλη απόσταση βρίσκεται ο Sergio Sylvestre (8,00). Ο Sergio ήταν το δεύτερο φαβορί εξ αρχής, αλλά δεν έχει πείσει ακόμα με τις φωνητικές του επιδόσεις. Το Con Te γράφηκε με αγγλικό στίχο, αλλά η Giorgia που εμφανίστηκε ως guest στο φετινό φεστιβάλ, έγραψε τους ιταλικούς στίχους. Ο Sergio θα ήθελε πολύ να πάει στη Eurovision και η αλήθεια είναι ότι το τραγούδι του “βρωμάει” Eurovision από την αρχή μέχρι  το τέλος.

 

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η ευχάριστη έκπληξη του φετινού φεστιβάλ, o περσινός νικητής της Nuevo Proposte Francesco Gabbani (9,00) με το πιο ρυθμικό τραγούδι του Sanremo 2o17 Occidentali’s Karma. Ο Francesco είναι ο αγαπημένος των Ιταλών eurofans και όχι άδικα, αφού ήδη φαίνεται πως και ο ίδιος έχει προετοιμαστεί για αυτό. Στην ιστοσελίδα του πχ μπορείτε ήδη να βρείτε tutorial για να μάθετε το χορευτικό της συμμετοχής του.

 

Η Elodie πέρα από τέταρτη στα στοιχήματα (10,00) έχει έναν ακόμα λόγο να χαίρεται, αφού το αγόρι της ο Lele κέρδισε χθες το βραβείο των Νέων Καλλιτεχνών. Το τραγούδι της είναι η κλασσική ιταλική μπαλάντα, που έχουμε ακούσει άπειρες φορές στο Sanremo. Σε κάποιους ίσως να θύμισε και την Emma, όχι άδικα αφού αυτή συνέθεσε το τραγούδι. Δεν θα ήταν άσχημη πάντως για τη Eurovision, αφού τόσο η ίδια που δηλώνει fan του διαγωνισμού, όσο και το Tutta Colpa Mia, θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν επάξια την Ιταλία στο Κίεβο.

 

Την πεντάδα κλείνει ο νικητής του βραβείο διασκευών, Ermal Meta (13,00). Ο Ermal είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν μετά τη νίκη του την Πέμπτη και πλέον είναι ανάμεσα στα φαβορί για τη νίκη. Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να πάει στο Κίεβο και έχει μάλιστα έτοιμη αγγλική εκδοχή της συμμετοχής του.

 

Σίγουρα δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και τους Fabrizio Moro και Chiara που είναι επικίνδυνοι, ειδικά αν βρεθούν στην τελική τριάδα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της RAI, ο νικητής του Sanremo θα έχει και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Eurovision. Αν δεν δεχθεί τότε θα απευθυνθούν στον δεύτερο, στον τρίτο κοκ μέχρι κάποιος από τους καλλιτέχνες της Μεγάλης Κατηγορίας αποδεχθεί την πρόταση. Αυτό που επίσης πρέπει να έχετε στο νου σας είναι, ότι δεν είναι υποχρεωτικό, ο καλλιτέχνης που τελικά επιλεγεί, να συμμετέχει στη Eurovision με το τραγούδι που διαγωνίσθηκε στο Sanremo. Μένει να δούμε αν ο σημερινός νικητής αποδεχθεί το δικαίωμα του, να εκπροσωπήσει την Ιταλία ή όχι στο διαγωνισμό και αν φυσικά επιβεβαιωθούν τα στοιχήματα.

Ο μεγάλος τελικός θα ξεκινήσει στις 21:45 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.