Τι θα δούμε στην καρτ-ποστάλ της Κύπρου που θα προβληθεί αύριο πριν τη συμμετοχή της χώρας;

Τι θα δούμε στην καρτ-ποστάλ της Κύπρου που θα προβληθεί αύριο πριν τη συμμετοχή της χώρας;

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη Dress Rehearsal (γενική πρόβα) του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2021, όπου, εκτός των άλλων, είδαμε για πρώτη φορά τις καρτ-ποστάλ των 16 διαγωνιζόμενων χωρών (βιντεάκια λίγων δευτερολέπτων που προβάλλονται πριν από κάθε συμμετοχή), καθώς και των τριών (Ιταλίας, Γερμανίας και Ολλανδίας) από τις Big5 και της διοργανώτριας χώρας, που θα συμβάλουν στο τελικό αποτέλεσμα της βραδιάς, αφού ψηφίζουν σε αυτό τον ημιτελικό. Τι θα δούμε όμως λίγο πριν τη ζωντανή παρουσίαση του El Diablo στο Ahoy Arena αύριο βράδυ; 

Η καρτ-ποστάλ της κυπριακής συμμετοχής, λοιπόν, γυρίστηκε στο ‘s-Hertogenbosch, την πρωτεύουσα της επαρχίας της Βόρειας Βραβάντης που βρίσκεται περίπου 80χλμ νότια του Άμστερνταμ. Αρχικά βλέπουμε εικόνες από το ‘s-Hertogenbosch και στη συνέχεια το σχηματισμένο από φωτεινά πλαίσια σπιτάκι που έχει μόνο έναν τοίχο, και το οποίο είναι το κύριο στοιχείο όλων των καρτ-ποστάλ, με τον τοίχο και το δάπεδο σε κίτρινο χρώμα, ενώ μια γκράφιτι δημιουργία απεικονίζει το όνομα ELENA με ένα αστέρι στο τέλος. Μέσα στο σπιτάκι βλέπουμε όργανα γυμναστικής, μια τηλεόραση, ένα κάδρο και μια ραφιέρα με χρυσά κοσμήματα στο ένα της ράφι, ενώ σε ένα άλλο υπάρχουν φωτογραφίες της τραγουδίστριας. Στην τηλεόραση προβάλλεται η εμφάνιση της Έλενας από τα MAD Walk, ενώ στο φινάλε του βίντεο εμφανίζεται εικονικά η καλλιτέχνιδα, φορώντας λευκή φόρμα με ζωγραφιά ενός μπλε ματιού στο κέντρο της και κουκούλα που τη φορά.

Να πούμε πως η Έλενα απέδωσε αρτιότατα το τραγούδι στη σκηνή, τόσο φωνητικά, όσο και κινησιολογικά.

Να θυμίσουμε πως το βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη γενική πρόβα, όπου θα ψηφίσουν οι 16 συμμετέχουσες χώρες, καθώς και οι Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία, καθορίζοντας κατά το ήμισυ το αποτέλεσμα της αυριανής βραδιάς.      

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.