Τι θα δούμε στην καρτ-ποστάλ της Ελλάδας που θα προβληθεί αύριο πριν τη συμμετοχή μας;

Τι θα δούμε στην καρτ-ποστάλ της Ελλάδας που θα προβληθεί αύριο πριν τη συμμετοχή μας;

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη Dress Rehearsal (γενική πρόβα) του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2021, όπου, εκτός των άλλων, είδαμε για πρώτη φορά τις καρτ-ποστάλ των 17 διαγωνιζόμενων χωρών (βιντεάκια λίγων δευτερολέπτων που προβάλλονται πριν την κάθε συμμετοχή), καθώς και των τριών (Γαλλίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ισπανίας) από τις Big5 και της διοργανώτριας χώρας, που θα συμβάλουν στο τελικό αποτέλεσμα της βραδιάς, αφού ψηφίζουν στον αυριανό ημιτελικό. Τι θα δούμε όμως λίγο πριν τη ζωντανή παρουσίαση του Last Dance στο Ahoy Arena αύριο βράδυ; 

Η καρτ-ποστάλ της ελληνικής συμμετοχής, λοιπόν, γυρίστηκε στο Vinkel, ένα χωριό στην ολλανδική επαρχία της Βόρειας Ολλανδίας. Αρχικά βλέπουμε εικόνες από το Vinkel και στη συνέχεια το σχηματισμένο από φωτεινά πλαίσια σπιτάκι που έχει μόνο έναν τοίχο, και το οποίο είναι το κύριο στοιχείο όλων των καρτ-ποστάλ. Ο τοίχος και το δάπεδο είναι σε μπλε χρώμα. Μέσα σε αυτό το σπιτάκι υπάρχει μια τραπεζαρία, μια πολυθρόνα και ένα τραπεζάκι σε μπλε χρώμα, στο τοίχο κρέμονται δύο ορθογώνιοι καθρέφτες, ενώ απ’ έξω βρίσκεται ένα μπλε ποδήλατο. Και πάλι πλάνα από την περιοχή και επιστρέφουμε με φωτογραφίες της Stefania με τους δικούς της, μόνη της, αλλά και από την Ελλάδα. Πάνω στο τραπέζι βλέπουμε ελληνικά εδέσματα, στον έναν καθρέφτη πλάνα από το βίντεο κλιπ του Last Dance, ενώ στο τραπέζι εμφανίζονται 2 διαβατήρια, ένα ελληνικό και ένα ολλανδικό. Στη συνέχεια εμφανίζεται εικονικά η Stefania, φορώντας ροζ μπλούζα και λευκό παντελόνι, και κρατώντας ένα μικρό τηλεσκόπιο. Χαμογελά στην κάμερα και έτσι ολοκληρώνεται η ελληνική καρτ-ποστάλ.

Να πούμε ότι κατά διάρκεια της παρουσίασης του Last Dance, υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τα visual effects ως προς την αρτιότητα της τηλεοπτικής μετάδοσης της συμμετοχής, με αποτέλεσμα να μην προβάλλονται σωστά το πρόσωπο και τα μαλλιά της Stefania. Κάτι που πιστεύουμε πως θα λυθεί άμεσα.       

Να θυμίσουμε πως το βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη γενική πρόβα, όπου θα ψηφίσουν οι κριτικές επιτροπές των 17 διαγωνιζόμενων χωρών, καθώς και της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ισπανίας, καθορίζοντας κατά το ήμισυ το αποτέλεσμα της αυριανής βραδιάς.      

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.