Τι ετοιμάζει το ΡΙΚ για τη Eurovision 2017;

Τι ετοιμάζει το ΡΙΚ για τη Eurovision 2017;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του κυπριακού ιστοτόπου Showtime, που και πέρσι πρώτο είχε αναφέρει πως οι Minus One θα ήταν οι εκπρόσωποι της χώρας στη Στοκχόλμη, το ΡΙΚ θα επιλέξει και για το Κίεβο με ανάθεση, ακολουθώντας την επιτυχημένη (εμπορικά και τηλεοπτικά) περσινή συνταγή και προσπαθώντας να βρεθεί για 3ο συναπτό έτος στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Το ΡΙΚ μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ήδη έχει βολιδοσκοπήσει έναν άνδρα καλλιτέχνη, για να του αναθέσει την εκπροσώπηση της Κύπρου στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Οι συζητήσεις, βέβαια, βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και θα πρέπει για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ να υπάρξει και έγκριση από το ΔΣ του οργανισμού.

Πέρσι η Κύπρος με τους εκρητικούς Minus One και το τραγούδι τους Alter Ego προκρίθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό και με 96 βαθμούς τερμάτισαν στην 21η θέση.

Πηγή:Showtime-cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.