Τα παρασκήνια της Eurovision 2019 μέσα από μία σειρά ντοκιμαντέρ (Video)

Τα παρασκήνια της Eurovision 2019 μέσα από μία σειρά ντοκιμαντέρ (Video)

Μία σειρά τριών 40λεπτων ντοκιμαντέρ έχει δημιουργήσει ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ KAN, όπου μας έδειξε αναλυτικά τις εντατικές προσπάθειες του δικτύου να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Μέσω αυτού θα έχετε την δυνατότητα να δείτε το αρχικό θρίλερ με την επιλογή του Τελ Αβίβ ως διοργανώτριας πόλης, τα τεράστια προβλήματα λόγω της μη χρηματοδότησης του φορέα από την κυβέρνηση και τον εξαναγκασμό των συντελεστών να φέρουν εις πέρας το project με κίνδυνο να χρεοκοπήσουν αλλά και το γεγονός ότι αρχικά δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν οι εργασίες στο ExPo Tel Aviv.

Έπειτα τις συμβουλές των μελών της EBU για να γίνουν ομαλότερες οι διαδικασίες, τις πρόβες των παρουσιαστών αλλά και διάφορα απρόοπτα που συνέβησαν όπως κατά την πρώτη πρόβα του Ισραηλινού εκπροσώπου Kobi Marimi . Plan B για διάφορες περιπτώσεις, όπως αν δεν άνοιγε τελικά η πόρτα της κατασκευής μέσα από την οποία εμφανίστηκε η Netta αλλά και για θέματα ασφαλείας μπροστά στον φόβο μίας ενδεχόμενης βομβιστικής επίθεσης. Σλόγκαν, γραφικά κι άλλα πολλά σε τρία λεπτομερή μέρη.

Αν και τα video έχουν ένα μήνα που δημοσιεύθηκαν, πλέον διαθέτουν κι αγγλικούς υπότιτλους ούτως ώστε να καταλάβουμε τι ακριβώς πραγματεύονται.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο video παρακάτω:

Μπορείτε να δείτε και τα δύο επόμενα εδώ κι εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.