Eurovision 2017: Διορίστηκαν τα νέα μέλη της Οργανωτικής Ομάδας

Eurovision 2017: Διορίστηκαν τα νέα μέλη της Οργανωτικής Ομάδας

To ουκρανικό εθνικό ραδιοτηλεοπτικό UA: PBC ανακοίνωσε τα ονόματα των νέων μελών της Οργανωτικής ομάδας για την Eurovision 2017.

Υπήρξαν κάποιες αλλαγές στην Οργανωτική ομάδα μετά τις παραιτήσεις της περασμένης εβδομάδας. Τα νέα μέλη που έχουν διοριστεί είναι τα εξής: Larisa Koval (Εμπορικός Διευθυντής), Kirill Voronin (Διευθυντής Event) και  Oleh Zapadnyuk (επικεφαλής της Ασφάλειας). Οι υποψηφιότητες τους έχουν εγκριθεί από την EBU. Και οι τρεις τους έχουν μεγάλη εμπειρία σε έργα μεγάλης διεθνής κλίμακας.

Ο Pavlo Hrytsak (Αναπληρωτής Διευθυντής της UA: PBC) σχολίασε την αλλαγή που έγινε μετά την παραίτηση των πρώην μελών της οργανωτικής ομάδας:

Έχουμε ήδη βρει τους υποψηφίους, μας πήρε μόνο 72 ώρες. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην υποστήριξη όλων των κρατικών δομών και των αρχών του Κιέβου. Υπάρχουν πολλοί εξειδικευμένοι επαγγελματίες στην αγορά που είναι κατάλληλοι για αυτές τις θέσεις εργασίας. 

Η Larisa Koval (Εμπορικός Διευθυντής) εργάζεται στο ουκρανικό εθνικό ραδιοτηλεοπτικό από το 2000. Έχει ασχοληθεί με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως με την Eurovision 2005, με την Junior το 2009 και το 2013, το Euro 2012 και το 2016 για την επιλογή της Ουκρανίας στην Eurovision.

Ο Kirill Voronin (Διευθυντής Event) έχει πάνω από επτά χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την οργάνωση εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας του για κυβερνητικές υπηρεσίες. Το έργο του περιλαμβάνει: Οι Ημέρες της Ευρώπης στην Ουκρανία και τη Μολδαβία (9 πόλεις) που ανατέθηκε από την αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ουκρανία,  The European Village (ευρωπαϊκό χωριό) κ.λπ.

Ο Oleh Zapadnyuk (επικεφαλής της Ασφάλειας) έχει 22 χρόνια εμπειρίας στο σύστημα επιβολής του νόμου. Έχει συμμετάσχει στην οργάνωση της δημόσιας ασφάλειας κατά τη διάρκεια των αγώνων του τουρνουά ποδοσφαίρου UEFA Cup το 2009 και το 2012, και στο Euro 2012.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.