Τάμτα: Η τρίτη καραντίνα και το διαδικτυακό ντουέτο με τον Νικόλα Ραπτάκη

Τάμτα: Η τρίτη καραντίνα και το διαδικτυακό ντουέτο με τον Νικόλα Ραπτάκη

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Καλό Μεσημεράκι εμφανίστηκε πρόσφατα η Τάμτα, όπου μέσω του Skype συνομίλησε με τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους η ίδια θυμήθηκε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη καραντίνα που ζει αλλά η τρίτη λέγοντας:

Το ’89 και το ’90 κάτι, αν δεν κάνω λάθος, μικρή ήμουν αλλά το θυμάμαι πολύ καλά. Για πολεμικούς λόγους βέβαια, όχι για πανδημία. Ήταν όμως, ναι, lockdown τελείως. Υπήρχε στρατός έξω και δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε καθόλου. Νιώθω πολύ τυχερή γιατί τότε οι συνθήκες στη Γεωργία ήταν πολύ πολύ δύσκολες. Μαζί με το lockdown δεν είχαμε ούτε φαγητό ούτε ρεύμα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση οπότε τώρα νιώθω τυχερή που τουλάχιστον το περνάω τρίτη φορά με αυτές τις συνθήκες. Δεν το περίμενα, όμως, ποτέ ότι θα το περνούσα τρίτη φορά αλλά, δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή.

Η καλλιτέχνιδα μάλιστα ερμήνευσε και το ρεφρέν της νέας της επιτυχίας Σ’ Αγαπώ, όπου ανέφερε πως ακριβώς γυρίστηκε το video clip στο σπίτι της:

https://www.instagram.com/p/B_XZC7cFmtZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Πριν από λίγες ημέρες η ίδια μάλιστα μας επεφύλασσε μία έκπληξη καθώς ερμήνευσε διαδικτυακά το “Κι Όλα Τελειώσαν” με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας το 2014 Νικόλα Ραπτάκη. Το τραγούδι αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Γρηγόρη Πετράκου και της Φωτεινής Τσιτσιγκού από το 2004. Aυτή είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζονται για κάτι τέτοιο καθώς αρχές του μήνα είχαν ερμηνεύσει και το My Heart Will Go On. Μπορείτε να τους απολαύσετε παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.