Τάμτα: “Για δύο-τρεις ημέρες δεν πρόλαβα το 2015 να συμμετέχω με το Unloved”

Τάμτα: “Για δύο-τρεις ημέρες δεν πρόλαβα το 2015 να συμμετέχω με το Unloved”

Στην εκπομπή ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1 εμφανίσθηκε το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου η δημοφιλής pop τραγουδίστρια και κριτής του X Factor Τάμτα. Η καλλιτέχνης με τη Γεωργιανή καταγωγή, που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο Pop Idol, αποκάλυψε αυτό που είχε γίνει ευρέως γνωστό το 2015 και αφορούσε τον ελληνικό τελικό εκείνης της χρονιάς για τη Eurovision. Πρόθεση λοιπόν της Τάμτα ήταν η συμμετοχή της στο διαγωνισμό, αλλά το γεγονός ότι της προτάθηκε το Unloved “δύο τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ”, όπως η ίδια δήλωσε, ήταν απαγορευτικό για τη συμμετοχή της.

Η Τάμτα δεν αποκλείει μία ακόμη απόπειρα της στο μέλλον, αν και όπως δηλώνει δεν είναι απωθημένο της, μία συμμετοχή στη Eurovision και αυτή θα συμβεί μόνο και όταν θα έχει κάποιο καλό τραγούδι στα χέρια της για το σκοπό αυτό. Εύχεται κάθε επιτυχία στη Demy, ενώ αναγνωρίζει και τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος, του να εκπροσωπείς δηλαδή τη χώρα σου σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός.

Στο παρακάτω βίντεο ακούστε το Unloved και πείτε μας αν πιστεύετε ότι θα πήγαινε καλύτερα από το One Last Breath της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου, που μας εκπροσώπησε το 2015 στο διαγωνισμό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.