Συνεργάτης Lou is: “Aν και αουτσάιντερ, βρεθήκαμε στην τελική πεντάδα”

Συνεργάτης Lou is: “Aν και αουτσάιντερ, βρεθήκαμε στην τελική πεντάδα”

Μετά την ανακοίνωση της Αμάντας Γεωργιάδη, ως επόμενης εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision, ο μάνατζερ της Lou is, μιας εκ των 5 τελικών υποψηφίων για την ελληνική εκπροσώπηση, και ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας The Hubsters στην οποία ανήκει, Αντώνης Βιλλιώτης, ανάρτησε στο Instagram το παρακάτω κείμενο:

Με τη νέα πολιτική της ΕΡΤ να διαλέγει παιδιά Ελλήνων μεταναστών για την Eurovision, ΚΑΜΙΑ εταιρία στο εξής δεν θα ασχολείται με όσους ζουν και δημιουργούν στην Ελλάδα. Είμαι υπερήφανος που με τη Lou is προτείναμε ένα super τραγούδι, που όταν ακουστεί σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας. Aν και αουτσάιντερ, βρεθήκαμε στην τελική πεντάδα. Ατυχήσαμε μόνο στο Ε9.

Η Lou is που εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, MEGA Καλημέρα, όπου σχολίασε αυτή του τη δημοσίευση, λέγοντας:

Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, έχει εργαστεί στη Sony για χρόνια, έχει πάει στην Eurovision πολλές φορές, έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του ελεύθερα. Νομίζω ότι η ένστασή του έρχεται στο ότι είναι συνεχόμενα, μετά από δύο, ουσιαστικά χρόνια που απασχόλησε την Eurovision η Stefania, που είναι ένα παιδί που ζει στην Ολλανδία. Από την άλλη, δεν μπορεί κανείς να πει μια άποψη ότι δεν έπρεπε, διότι δεν έχουμε ακούσει όλα τα τραγούδια. Μπορεί το τραγούδι της Αμάντας και η παρουσίασή της να ήταν καλύτερη απ’ όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.