Συμπληρώθηκε η λίστα των υποψηφιοτήτων στον αυστριακό τελικό

Συμπληρώθηκε η λίστα των υποψηφιοτήτων στον αυστριακό τελικό

Μία εκκρεμότητα είχε απομείνει για να ολοκληρωθεί η λίστα των 10 υποψήφιων που θα παλέψουν για την εκπροσώπηση της Αυστρίας στις 12 Φεβρουαρίου. Μέσω facebook η AzRaH ψηφίστηκε ανάμεσα σε 5 υποψηφιότητες ως η 10η συμμετοχή του Wer singt für Österreich?

Η αυστριακή δημόσια τηλεόραση έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 τραγούδια νέων καλλιτεχνών τη 10η συμμετοχή τους για τον τελικό τους. Μέσω από την επίσημη σελίδα του ORF στο Facebook και κάνοντας like στο τραγούδι που επιθυμούσαν έδειξαν την προτίμηση του στην AzRaH και το τραγούδι της The One.

Το ORF με ανακοίνωση του μετά το τέλος της ψηφοφορίας επισημαίνει ότι παρατηρήθηκε ύποπτη δραστηριότητα με “περίεργα” likes σε άλλο υποψήφιο τραγούδι, τα οποία αφαιρέθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα και έτσι η νίκη και το 10ο εισιτήριο για το Wer singt für Österreich? πήγε στην AzRaH.

Ο αυστριακός τελικός θα διεξαχθεί 12 Φεβρουαρίου και το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει σε αναλογία 50-50 κοινό και κριτική επιτροπή.

Ακούστε το τραγούδι της AzRaH εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.