Στο πλευρό της Yulia Samoylova ο εκπρόσωπος της Βουλγαρίας Kristian Kostov

Στο πλευρό της Yulia Samoylova ο εκπρόσωπος της Βουλγαρίας Kristian Kostov

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα TASS ο εκπρόσωπος της Βουλγαρίας στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Kristian Kostov, εκτός των άλλων δηλώνει τη συμπαράσταση του στην Yulia Samoylova – εκπρόσωπο της Ρωσίας, που οι Ουκρανοί απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα τους, με πρόσφατη απόφαση της κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας.

Στη συνέντευξη του ο Kristian που είναι ο νεαρότερος συμμετέχων στη Eurovision 2017, αλλά και δεύτερος στον πίνακα των στοιχημάτων για τη νίκη, δηλώνει:

Δεν μου αρέσει να συζητώ για πολιτικά γιατί πιστεύω ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ενώ είναι ένα μουσικό γεγονός που θα έπρεπε αν ενώνει τους ανθρώπους, φέτος βλέπουμε το αντίθετο. Πιστεύω ότι οι διαφωνίες θα διευθετηθούν και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα. Θα ήταν πραγματικά κρίμα ο διαγωνισμός να χάσει τη Yulia, επειδή τη γνωρίζω μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός άνθρωπος, με λαμπερή ψυχή και θα ήθελα πάρα πολύ να τη δω να παίρνει μέρος στον τελικό. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι απαίσιο και άδικο.

Ο Kristian είναι από Βούλγαρο πατέρα και Καζακστανή μητέρα, εντούτοις γεννήθηκε στη Μόσχα και έλαβε τις πρώτες του μουσικές σπουδές εκεί, ενώ συμμετείχε και στο Voice Kids της Ρωσίας.

Δεν είμαι Ρώσος, αλλά μεγάλωσα στη Ρωσία και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν οι Ρώσοι με υποστήριζαν στη Eurovision.

Ο νεαρός τραγουδιστής συμμετέχει φέτος στο διαγωνισμό της Eurovision για τη Βουλγαρία, μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία της Poli Genova, που έφτασε στην τέταρτη θέση την καλύτερη που έχει πάρει ποτέ η Βουλγαρία στο διαγωνισμό. Τη συμμετοχή του στηρίζει η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία της γείτονος χώρας Virginia Records.

Το τραγούδι μου λέγεται Beautiful Mess (όμορφο χάος) και έχει να κάνει με το χάος που κυβερνά τον κόσμο, όπου κάθε ημέρα άσχημα πράγματα συμβαίνουν και δεν ξέρουμε τι να αναμένουμε στο μέλλον. Το μόνο πράγμα που βοηθά τους ανθρώπους να προοδεύουν είναι η αγάπη, όχι μόνο η αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων, αλλά και η αγάπη για τον κόσμο που μας περιβάλει. Είναι η αγάπη που μας βοηθά να πολεμήσουμε αυτό το χάος και να το μεταμορφώσουμε σε κάτι όμορφο!

Σήμερα στις 20.00 ο Kristian Kostov θα παρουσιάσει το επίσημο video clip του Beautiful Mess. Μέχρι τότε δείτε ένα μικρό teaser:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.