Στοιχήματα Eurovision 2020: Ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις – 15η η Ελλάδα

Στοιχήματα Eurovision 2020: Ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις – 15η η Ελλάδα

Έπειτα από τους χθεσινούς τελικούς που πραγματοποιήθηκαν σε Σερβία και Ρουμανία, αλλά και μετά την κυκλοφορία της συμμετοχής μας Superg!rl, έχουμε φτάσει αισίως να γνωρίζουμε τις 24 από τις 41 συμμετοχές των χωρών που λαμβάνουν φέτος μέρος στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Πως έχει διαμορφωθεί όμως η κατάταξη σύμφωνα με τις προβλέψεις; Ποια τραγούδια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και ποια η θέση της συμμετοχής μας και της Κύπρου, αν και δεν έχουμε ακούσει ακόμα το Running;

Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε την κατάταξη των χωρών μέχρι τώρα:

Εδώ και αρκετό καιρό, την πρώτη θέση είχε καταλάβει η συμμετοχή της Λιθουανίας, με εξαίρεση ένα μικρό χρονικό διάστημα που βλέπαμε να φιγουράρει πρώτη η Ρουμανία. Σήμερα αυτό παρατηρούμε να αλλάζει, αφού πλέον προηγείται η Ισλανδία με πολύ μικρή διαφορά από την δεύτερη Λιθουανία. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ρουμανία, ενώ στην τέταρτη η Ιταλία. Η Γερμανία, η οποία έλαβε αρκετά θετικά σχόλια από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού, βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ ακολουθεί η Νορβηγία με το  Attention. Τις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας συμπληρώνουν χώρες οι οποίες δεν έχουν επιλέξει ή κυκλοφορήσει ακόμα την συμμετοχή τους (5η Ρωσία, 6η Βουλγαρία, 7η Σουηδία, 8η Μάλτα).

Την Ελλάδα, μια μέρα μετά την κυκλοφορία του Superg!rl, την βρίσκουμε στην 15η θέση, ενώ η Κύπρος, που ακόμα δεν έχουμε ακούσει το τραγούδι της, καταλαμβάνει την 21η. Εντύπωση προκαλεί η τελευταία θέση της Λετονίας, μιας και, αρχικά τουλάχιστον, αγαπήθηκε από μεγάλη μερίδα eurofans.

Πηγή: eurovisionworld.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.