Στις 28 Ιανουαρίου η Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής κι η κλήρωση κατανομής στους ημιτελικούς

Στις 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής (Host Insignia Handover Ceremony) των κλειδιών της διοργάνωσης για την επόμενη Eurovision, από την πόλη της Λισαβόνας σε αυτήν του Τελ Αβίβ, σύμφωνα με το Κανάλι 10 του Ισραήλ.

Η αντιπροσωπεία από την πόλη της Λισαβόνας θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, έχοντας ως επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης Mr. Fernando Medina, ο οποίος θα παραδώσει επίσημα τα κλειδιά της διοργάνωσης της Eurovision στον Δήμαρχο του Τελ Αβίβ, Mr. Ron Huldai , ώστε να γίνει το πέρασμα από την περσινή διοργανώτρια πόλη στην επόμενη.

Την ίδια μέρα φυσικά θα λάβει χώρα κι η κλήρωση διανομής των χωρών στους δύο ημιτελικούς σε ποιον από τους δύο ημιτελικούς θα ψηφίσουν οι BIG 5 χώρες (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία) και η διοργανώτρια χώρα Ισραήλ.

Ο τόπος είναι γνωστός από τον Σεπτέμβρη και δεν είναι άλλος από το κτίριο που φιλοξενεί τώρα το Μουσείο Ιστορία (Beit Ha’ir- The Aviv Museum of History) κι αποσκοπεί στην προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς και κουλτούρας της πόλης και του Ισραήλ. Επίσης αποτελεί το παλιό δημαρχιακό μέγαρο του Τελ Αβίβ και βρίσκεται στην φιλοτεχνημένη οδό Bialik. Διαβάστε περισσότερα για την ιστορικότητα του κτιρίου σε προηγούμενο άρθρο μας.

Η συνάντηση όλων των αρχηγών αποστολών θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου, όταν όλες οι συμμετοχές θα έχουν επίσημα υποβληθεί στους διοργανωτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.