Στις 10 Μαρτίου η συμμετοχή της Σερβίας για τη Eurovision 2016

Στις 10 Μαρτίου η συμμετοχή της Σερβίας για τη Eurovision 2016

Μετά από μήνες σιωπής και φημών η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας ανακοίνωσε σήμερα πως σε ειδική εκπομπή που θα προβάλει στις 10 Μαρτίου στις 22.00 θα παρουσιάσει τη φετινή της συμμετοχή για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ήδη τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως 4 ονόματα είναι πιθανά για την εκπροσώπηση της χώρας στη Σουηδία. Ανάμεσα τους άλλοι με έθνικ καταβολές και άλλοι πιο pop, έτσι ένας εκ των Balkanize, The Frajle, Sanja Vučić and Luke Black φαίνεται να παίρνουν το σέρβικο εισιτήριο για τη Στοκχόλμη.

Όλα πάντως θα ξεδιαλύνουν το βράδυ της 10ης Μαρτίου στην ειδική εκπομπή παρουσίασης της συμμετοχής της χώρας, που ετοιμάζει η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας με την ονομασία “Pesma Srbije Za Evropu”, (το τραγούδι της Σερβίας για την Ευρώπη) και θα προβληθεί στις 22.00.

Θα είναι κάποιος από τους άνω αναφερόμενους καλλιτέχνες ο διάδοχος της Bojana Stamenov ή κάποιος άλλος; Σε λίγες ημέρες θα γνωρίσουμε τον 9ο εκπρόσωπο της χώρας στο διαγωνισμό, που ήδη από το 2007 με το τραγούδι Molitva και τη Marija Serifovic μετράει 1 νίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.