Στεφανία – Eurovision 2021: Η διόρθωση που θα κάνει on stage

Στεφανία – Eurovision 2021: Η διόρθωση που θα κάνει on stage

Την επόμενη μέρα, μετά την 2η τεχνική πρόβα που πραγματοποίησε, η Στεφανία μίλησε σε 2 ψυχαγωγικές εκπομπές στην χώρα μας, τόσο στην “Φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ”, όσο και στο “Pop Up”.

Όσον αφορά στην πρώτη εκπομπή, ανέφερε ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ωστόσο θα ήθελε να αλλάξει κάτι στο βλέμμα της:

«Έχουμε κάνει πάρα πολλές πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό και η δεύτερη πρόβα ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν έχω δει ακόμα τη δεύτερη πρόβα. Αυτό που θέλω να διορθώσω στο stage είναι το βλέμμα μου. Θέλω να είναι άγριο και sexy. Κάνουμε πρόβα όλη την ώρα ακόμα και στο ξενοδοχείο».

«Όλοι μου σχολιάζουν το ειδικό εφέ της χορογραφίας. Μου λένε πως είναι εξαιρετικό και πώς το κάνω. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Δεν πιστεύω ακόμα πως είμαστε στο top 10.»

«Στα backstage είναι η μαμά μου η οποία μου λέει πως είμαι πολύ καλή, να μην αγχώνομαι και να τα πάω τέλεια για την Ελλάδα»

Επιπλέον λίγη ώρα μετά στο Pop up δήλωσε πως έχει συνηθίσει πια τα τακούνια, ευχαριστώντας πολύ την Έλενα Παπαρίζου για αυτήν την συμβουλή, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την χαρά της για την άνοδο που έχει στα γραφεία στοιχημάτων.

Τέλος, προσέθεσε πως η Ισπανία και η Μάλτα είναι από τις αγαπημένες της συμμετοχές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.