Στεφανία Λυμπερακάκη: “Δεν τα βλέπω τα στοιχήματα – Δεν θέλω στρες”

Στεφανία Λυμπερακάκη: “Δεν τα βλέπω τα στοιχήματα – Δεν θέλω στρες”
“Ο χορευτής μου είναι το γούρι μου”

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το Your Face Sounds Familiar, η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στην κάμερα του Open, καθώς θα είναι η κεντρική καλεσμένη στο επεισόδιο της Κυριακής.

Η ίδια μίλησε στο Ευτυχείτε και έκανε μερικές αποκαλύψεις, τόσο για την εμφάνισή της στο show του ANT1, όσο και για την επικοινωνία της με την Έλενα Παπαρίζου:

“Το guest που κάνω στο YFSF θα είναι σαν πρόβα τζενεράλε για τη Eurovision”.

“Θα έχω τέσσερις χορευτές μαζί μου, αλλά θα χορεύω και εγώ. Και χορό και τραγούδι. Είναι φανταστική χορογραφία. Ο χορευτής μου είναι το γούρι μου”.

Την ώρα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε η εν λόγω συνέντευξη, η δημοσιογράφος ανέφερε στην Στεφανία ότι ήμασταν στην 10η θέση των γραφείων στοιχημάτων, με την καλλιτέχνιδα να λέει:

“Γιατί το είπες τώρα αυτό; Εγώ δεν τα βλέπω, γιατί δεν θέλω στρες”

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει και την συνάντησή της με την Έλενα Παπαρίζου:

“Ήμουν στο studio με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και ήρθε μέσα και είπε: “Αχ κοριτσάκι μου, σ’ αγαπάω πάρα πολύ…”, μιλήσαμε λίγο και μου είπε -γιατί φοράω τακούνια και είναι πολύ δύσκολα- ότι πρέπει να τα φοράω κάθε μέρα”.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος τόνισε μάλιστα ότι στόχος τους είναι να φέρουν και πάλι την Ελλάδα στις 10 πρώτες θέσεις του Τελικού.

(Αυτήν την στιγμή, τα γραφεία στοιχημάτων μας δείχνουν στην 13η θέση, με την Κύπρο να “εισβάλλει” στην 10η).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.