Στεφανία: “Η Ελλάδα φέτος θα είναι η έκπληξη της Eurovision”

Στεφανία: “Η Ελλάδα φέτος θα είναι η έκπληξη της Eurovision”
“Ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή και να τα δώσω όλα”

Πέντε μέρες μας απομένουν πριν από τον Β’Ημιτελικό, όπου η Στεφανία θα πρέπει να δώσει το 100% του εαυτού της, προκειμένου να κερδίσει ένα από τα 10 εισιτήρια για τον Τελικό του Σαββάτου.

Η καλλιτέχνιδα μιλά στο περιοδικό ΟΚ και εκφράζει τα συναισθήματά της  λίγο πριν τον Β’Ημιτελικό, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλο αυτό το διάστημα και τον χωρισμό της με τον Γιάνες.

«Είμαι ενθουσιασμένη. Ήταν τόσο μεγάλο το όνειρό μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision, που τώρα που συμβαίνει αναρωτιέμαι αν αυτό που ζω είναι αληθινό. Ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή και να τα δώσω όλα. Αυτό που αγχώνει περισσότερο είναι τα τακούνια μου. Ακόμα και όταν πάω για ψώνια, πηγαίνω με τακούνια, γιατί θέλω να τα συνηθίσω»

Εκτός όμως από τα τακούνια, αυτό που την δυσκολεύει περισσότερο τους τελευταίους μήνες είναι και η ελληνική γλώσσα:

«Παρόλο που έκανα μαθήματα, δυσκολεύομαι ακόμα. Ειδικά τα άρθρα, τα κάνω συνεχώς λάθος. Μου λένε όλοι ότι έχω βελτιωθεί πολύ και ότι θα πρέπει να μιλάω χωρίς να σκέφτομαι αν πω και κάτι που δεν είναι σωστό, αλλά ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω πολύ καλύτερα»

Όσο για την σκηνική της παρουσία, στο «Ahoy Arena» στο Ρότερνταμ :

«Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είμαι παιδί. Μπορεί να είμαι μόλις 18 ετών, αλλά έχω και μια πιο δυναμική πλευρά. Ξέρεις, στην αρχή είχα μια ανασφάλεια. Αυτό το δουλέψαμε με τον Φωκά Ευαγγελινό. Μου είπε ότι πάνω στη σκηνή πρέπει να δείχνω ότι πιστεύω στον εαυτό μου».

Τι απαντά για τον πρόσφατο χωρισμό της;

«Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση αλλά έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου και ο Γιάνες το σέβεται αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.