Στα Cross Battles του “The Voice” συνεχίζει ο Λούης Παναγιώτου

Στα Cross Battles του “The Voice” συνεχίζει ο Λούης Παναγιώτου

Συνεχίζει την πορεία του στο The Voice ο Λούης Παναγιώτουο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Junior Eurovision το 2006 o οποίος κατάφερε να προκριθεί στα Cross Battles του The Voice of Greece.

H ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ

Έπειτα από την ερμηνεία του στο τραγούδι “All of me”, του John Legend, μπορεί να μη κατάφερε να πείσει την coach του, Έλενα Παπαρίζου, να τον επιλέξει η οποία επέλεξε να συνεχίσει με την Κλαυδία Παπαδοπούλου. Άλλη γνώμη είχε ο Σάκης Ρουβάς όμως ο οποίος τελικά τον επανένταξε πάλι στην ομάδα του για να προχωρήσει στην επόμενη φάση του The Voice, τα Cross Battles.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ο καλλιτέχνης o οποίος βρέθηκε στην φάση των Knock Outs όταν η Έλενα Παπαρίζου χρησιμοποίησε την δυνατότητα του “steal” και πήρε τον νεαρό τραγουδιστή στην ομάδα της από κείνη του Σάκη Ρουβά στα Battles. 

Στην προηγούμενη αρχική φάση των blind auditions είχε ερμηνεύσει το Walking on Sunshine και είχε δει να γυρίζουν τις καρέκλες τους γι’αυτόν,  ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς στην ομάδα του οποίου τελικά είχε επιλέξει να πάει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.