Σοφία Βόσσου: “Έκανε σαν μαδημένος κόκορας, όπως κάνει το tuboflo”

Σοφία Βόσσου: “Έκανε σαν μαδημένος κόκορας, όπως κάνει το tuboflo”

Η Σοφία Βόσσου έκανε αναδρομή στην καλλιτεχνική της πορεία μέσα από τη σχετική ενότητα του Καλύτερα Δε Γίνεται. Φυσικά δεν θα γινόταν να μην αναφερθεί και στη συμμετοχή της στην Eurovision, “Άνοιξη” και στο περιστατικό με τον ηλικιωμένο σαξοφωνίστα που αντικατέστησε τον κανονικό σαξοφωνίστα της ορχήστρας της RAI. O Φίλιππος Τσεμπερούλης που ήταν να παίξει το συγκεκριμένο μουσικό όργανο δεν ακολούθησε την αποστολή.

“Πήγαμε στην Eurovision, δεν πήραμε το πρώτο βραβείο αλλά ουσιαστικά νομίζω ότι το μεγαλύτερο βραβείο του κόσμου αυτό το τραγούδι. Τέτοια αντοχή στο χρόνο είναι καταπληκτικό.

Ο σαξοφωνίστας αρρώστησε κι αυτός που βρήκαν για να κάνει το σόλο, έκανε σαν κόκορας μαδημένος. Τραγουδώ εγώ κι άκουγα λες και πνιγόταν. Πως κάνει το tuboflo, το αποφρακτικό. Δεν μάσησα, είπα θα συνεχίσω και θα κοιτώ τις κάμερες.

Θυμάμαι ότι ο Toto Cutugno είχε φάει μαζί μου κόλλημα μεγάλο. Εγώ όμως ήμουν καπαρωμένη με τον Ανδρέα, αλλιώς θα ήμουν στην Ιταλία με τον Totο μου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.