Σουηδία 2017: Τα πρώτα στοιχήματα για το νικητή του Melodifestivalen

Σουηδία 2017: Τα πρώτα στοιχήματα για το νικητή του Melodifestivalen

Μπορεί όλοι οι fans από χθες να ασχολούνται με το πιο δυνατό line up που εμφανίστηκε ποτέ στο Melodifestivalen, οι εταιρείες όμως στοιχημάτων ήδη ξεκίνησαν τις προβλέψεις τους. Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχήματα και χωρίς να έχουμε ακούσει ακόμα τα υποψήφια τραγούδια, φαβορί για τη νίκη εμφανίζεται η Loreen. Με τις Mariette και Ace Wilder να ακολουθούν.

Η Eurovision μπορεί να είναι διασκέδαση και τραγούδι, είναι όμως και στοιχήματα και προβλέψεις. Κάθε χρόνο μεγάλα χρηματικά ποσά στοιχηματίζονται όχι μόνο στην πρόβλεψη του νικητή, αλλά σε πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα που ούτε ο ανθρώπινος νους δεν χωρά. Στο αν προκριθεί ή αποκλειστεί μία χώρα ή αν η Γερμανία μείνει και πάλι με μηδέν βαθμούς κλπ.

Ναι μεν η Eurovision 2017 είναι ακόμα μακρυά, το Melodifestivalen όμως όχι. Έτσι οι στοιχηματικές εταιρείες ξεκίνησαν ήδη από χθες με την ανακοίνωση των 28 υποψηφίων, τις προβλέψεις τους για τον νικητή. Τα πολύ δυνατά ονόματα ερμηνευτών, αλλά και δημιουργών που συμμετέχουν φέτος στη σουηδική επιλογή, έριξαν από χθες όλο το ενδιαφέρον των απανταχού γιουροφάν στη Σουηδία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι μόνο το όνομα της Loreen είναι ικανό να φέρει το 7η βραβείο στη χώρα της και να τη φέρει στην κορυφή των νικών μαζί με την Ιρλανδία. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό. Όλα θα εξαρτηθούν στο τραγούδι και στο κατά πόσο η Loreen θα μπορέσει αρχικά να νικήσει τον εαυτό της και τη σύγκριση με το Euphoria. Θα μπορέσει να διαγωνιστεί με κάτι εξίσου δυνατό με το τραγούδι που το 2012 της έφερε τη νίκη ή θα χαθεί στη σύγκριση με μία συμμετοχή που οι περισσότεροι fans θεωρούν ίσως τη σημαντικότερη στιγμή αυτού του διαγωνισμού;

Τα στοιχήματα για το Melodifestivalen δίνουν νίκη της Loreen

Προς το παρόν πάντως και χωρίς να έχει κάποιος ακούσει τα τραγούδια ακόμα, οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν νικήτρια τη Loreen. Από κοντά όμως ακολουθεί η Mariette και λίγο πιο κάτω η Ace Wilder. Αμφότερες έφθασαν κοντά στη νίκη τα προηγούμενα χρόνια. Εντύπωση προκαλεί η χαμηλή θέση της Charlotte Perelli, αφού βρίσκεται μόνο στην 12η θέση, αλλά και του έτερου πρώην εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision Roger Pontare που είναι στην 25η θέση.

Φυσικά όλα αυτά θα αλλάξουν, όταν θα δημοσιοποιηθούν τα τραγούδια και πολύ περισσότερο όταν παρουσιαστούν επί σκηνής. Ενδεικτικά πέρσι με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων τα πρώτα φαβορί ήταν οι  Molly Sandén και η Ace Wilder. Στο τέλος όμως νικητής ήταν όπως όλοι θυμόμαστε ο Frans. Όπως και να έχει τα στοιχήματα αυτά είναι ίσως η ενδεικτική εικόνα της στιγμής και έχουν ως εξής:

  1. Loreen (2.75)
  2. Mariette (4.o0)
  3. Ace Wilder (6.50)
  4. The Fooo Conspiracy (7.50)
  5. Wiktoria (9.00)
  6. Lisa Ajax (13.00)
  7. De Vet Du (14.00)
  8. Jon Henrik Fjällgren ft. Aninia (14.00)
  9. Dinah Nah (16.00)
  10. Robin Bengtsson (16.00)
  11. Boris René (21.00)
  12. Charlotte Perrelli (21.00)
  13. Dismissed (21.00)
  14. Benjamin Ingrosso (26.00)
  15. Jasmine Kara (31.00)
  16. Nano (31.00)
  17. Krista Siegfrids (36.00)
  18. Sara Varga & Juha Mulari (36.00)
  19. Alice Svensson (41.00)
  20. Axel Schylström (41.00)
  21. Les Gordons (46.00)
  22. Adrijana (51.00)
  23. Anton Hagman (51.00)
  24. Owe Thörnqvist (61.00)
  25. Roger Pontare (61.00)
  26. Allyawan (76.00)
  27. Bella & Filippa (76.00)
  28. Etzia (76.00)

πηγή: BRAODDS.com

Πολλά από τα φετινά υποψήφια τραγούδια μπορούν να φέρουν τη νίκη στη Σουηδία λέει ο Christer Bjorkman

Σε χθεσινή του συνέντευξη ο HoD της Σουηδίας στο διαγωνισμό και παραγωγός του Melodifestivalen, δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στο Κίεβο. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο πολλά από τα φετινά υποψήφια τραγούδια της σουηδικής επιλογής είναι ικανά να φέρουν την 7η νίκη στη χώρα του. Επιπλέον τονίζει ότι κανείς δεν πρέπει να προδιαγράφει το αποτέλεσμα, αφού ναι μεν υπάρχουν ηχηρά ονόματα από το παρελθόν, αλλά κανείς δεν πρέπει να υποτιμά και τους νεοεισερχόμενους υποψήφιους.

Φυσικά θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου όταν στο Γκέτεμποργκ θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για το φετινό Melodifestivalen. Το πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.