Σουηδία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό του “Melodifestivalen 2020”;

Σουηδία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό του “Melodifestivalen 2020”;

Μόλις 2 μέρες μας χωρίζουν από τον τελικό του Melodifestivalen 2020, μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Σουηδίας για την Eurovision. Έπειτα από 4 ημιτελικούς και τον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας, όπου παρακολουθήσαμε να διαγωνίζονται συνολικά 28 συμμετέχοντες, το Σάββατο θα μάθουμε ποιος από τους 12 φιναλίστ θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Ρότερνταμ. Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα; Ποιο είναι το φαβορί για νίκη; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη μέχρι τώρα:

Στην πρώτη θέση, με μεγάλη διαφορά, βρίσκουμε την Dotter, όπου η πιθανότητα νίκης της αγγίζει το 52%, ενώ στην δεύτερη θέση με 15% συναντάμε το αγαπημένο τραγούδι αρκετών eurofans Kingdom come της Anna Bergendahl. Τρίτες ακολουθούν οι The Mamas με 14%, ενώ λίγο πιο πίσω με 8% βρίσκεται η Hanna Ferm. Στις τελευταίες θέσεις συναντάμε τους Victor CroneAnis don DeminaMarietteMohombi και Mendez ft. Alvaro Estrella, με μόλις 1% πιθανότητα νίκης.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Πηγή: eurovisionworld.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.