Σουηδία: Τα αποτελέσματα του 3ου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Σουηδία: Τα αποτελέσματα του 3ου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο τρίτος ημιτελικός του Melodifestivalen 2019 που διεξήχθη στο στάδιο Tegera Arena στην πόλη Leksand , με παρουσιαστές του σόου να είναι οι Marika CarlssonEric SaadeKodjo Akolor και Sara Dawn Finer.

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό είδαμε ακόμη 7 καλλιτέχνες να διαγωνίζονται για 2 θέσεις στον τελικό και άλλες 2 στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας. Οι 7 καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν ήταν με την παρακάτω σειρά εμφάνισης οι:

The Lovers of Valdaro – Somebody Wants

Dolly Style – Habibi

 

Martin Stenmarck – Låt skiten brinna

Lina Hedlund – Victorious

 

Omar Rudberg – Om om och om igen

Rebecka Karlsson – Who I Am

Jon Henrik Fjällgren – Norrsken

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι νικητές της αποψινής βραδιάς, αναδείχθηκαν από ψηφοφορία 2 γύρων στους οποίους ψήφισε μόνο το κοινό. Από τον πρώτο γύρο, οι 5 που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ξαναμπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας, αυτή τη φορά του δεύτερου γύρου. Από εκεί οι 2 πρώτοι  προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό, ενώ αυτοί που τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση προκρίθηκαν στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας. Οι πέντε που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο ήταν οι:

Μεγάλοι νικητές της αποψινής βραδιάς, οι οποίοι προκρίθηκαν απευθείας  στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο Friends Arena της Στοκχόλμης ήταν οι παρακάτω:

Lina Hedlund – Victorious

Jon Henrik Fjällgren – Norrsken

Ενώ στην 3η και 4η θέση βρέθηκαν τα παρακάτω τραγούδια, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό μέσω του γύρου της δεύτερης ευκαιρίας που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου στο   Rosvalla Nyköping Eventcenter της πόλης Nyköping:

Martin Stenmarck – Låt skiten brinna

Rebecka Karlsson – Who I Am

Οι καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση είναι οι εξής:

The Lovers of Valdaro

Dolly Style

Omar Rudberg

O 4os ημιτελικός θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στην πόλη Lidköping.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.