Σουηδία: Νέα ονόματα για το Melodifestivalen 2021- Στο Annexet η διεξαγωγή του;

Σουηδία: Νέα ονόματα για το Melodifestivalen 2021- Στο Annexet η διεξαγωγή του;

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα της Σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet, σχετικά με τους υποψήφιους που θα λάβουν μέρος στην εθνική επιλογή της Σουηδίας για την Eurovision 2021, Melodifestivalen. Η εφημερίδα, αυτή τη φορά αποκαλύπτει ότι στον διαγωνισμό θα λάβουν μέρος οι Charlotte PerrelliTess Merkel, Kadiatou Holm KeitaEfraim Leo και Eva Rydberg & Ewa Roos.

Η Charlotte Perrelli έχει εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Eurovision 2 φορές, το 1999 με το τραγούδι Take Me to Your Heaven, όπου κατέκτησε την 1η θέση και το 2008 με το Hero (18η θέση). Η τραγουδίστρια έχει λάβει συνολικά μέρος στο Melodifestivalen 4 φορές, τις 2 παραπάνω και τις χρονιές 2012 και 2017, όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του σόου.

Την Tess Merkel την έχουμε δει πολλές φορές να παίρνει μέρος στο Melodifestivalen, ως μέλος των Alcazar. Ως μέλος του συγκροτήματος έχει συμμετάσχει στον εθνικό διαγωνισμό 5 χρονιές, καταλαμβάνοντας τις περισσότερες φορές υψηλές θέσεις στον τελικό του σόου. Το 2003 οι Alzacar με το τραγούδι Not a Sinner, Nor a Saint τερμάτισαν 3οι, το 2005 με το Alcastar κατέλαβαν και πάλι την 3η θέση, το 2009 με το Stay the Night έφτασαν μέχρι την 5η θέση, το 2010 με το Headlines ήταν η μόνη χρονιά που δεν κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό, ενώ η τελευταία φορά που τους είδαμε επί σκηνής ήταν το 2014 με το τραγούδι Blame It on the Disco, όπου κατέλαβαν ξανά την 3η θέση.

Η Kadiatou Holm Keita έγινε γνωστή στη χώρα της μέσα από την συμμετοχή της στο Swedish Idol το 2018, όπου τερμάτισε 2η. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 2 singles, το cover του τραγουδιού Say Something, όπου ήταν η συμμετοχή της για τον τελικό του μουσικού talent show και το Best I’ve Had.

Το όνομα του Efraim Leo έχει ακουστεί κατά καιρούς ως υποψήφιο για το Melodifestivalen, χωρίς όμως να έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στον διαγωνισμό. Ο καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα κάποια singles, με πιο πρόσφατο το When I Wanted You.

Οι Eva Rydberg & Ewa Roos είναι τραγουδίστριες, ηθοποιοί και comedians. Θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ως ντουέτο και εικάζεται ότι το τραγούδι τους θα είναι κάτι σε στυλ musical. Το ντουέτο πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σουηδική θεατρική προσαρμογή της βρετανικής κλασικής τηλεοπτικής κωμωδίας Fawlty Towers.

Επίσης η εφημερίδα αναφέρει ότι το Melodifestivalen 2021 θα διεξαχθεί στο Annexet, όπου είναι ένας από τους πιο μικρούς κλειστούς χώρους στην Στοκχόλμη. Ο χώρος δημιουργήθηκε το 1989 και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3.500 άτομα ενώ χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για συναυλίες, εκθέσεις, συνέδρια και άλλα παρόμοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.