Σουηδία: Οι πρώτοι πιθανοί υποψήφιοι για το Melodifestivalen 2022

Σουηδία: Οι πρώτοι πιθανοί υποψήφιοι για το Melodifestivalen 2022

Η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ξεκίνησε να δίνει στη δημοσιότητα κάποια ονόματα που πιθανόν να συμμετάσχουν στην εθνική επιλογή της χώρας για την Eurovision 2022, Melodifestivalen!

Σύμφωνα με την Aftonbladet, ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την φετινή εκπροσώπηση της χώρας, είναι ο Robin Bengtsson και ο Liamoo.

Ο Robin Bengtsson εκπροσώπησε τη Σουηδία το 2017 με το τραγούδι I Can’t Go On, καταλαμβάνοντας της 5η θέση με 344 βαθμούς. Εκτός όμως από αυτή του τη συμμετοχή, έχει λάβει μέρος στο Melodifestivalen άλλες δύο φορές, το 2016 με το Constellation Prize (5η θέση) και το 2020 με το Take a Chance (8η θέση).

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η συμμετοχή με την οποία θα διαγωνιστεί του χρόνου είναι ένα δυνατό ποπ τραγούδι που του ταιριάζει απόλυτα και θα αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Liamoo δοκίμασε και αυτός την τύχη του στο Melodifestivalen το 2018 με το τραγούδι Last Breath (6η θέση) αλλά και το 2019 μαζί με την Hanna Ferm και το Hold You (3η θέση).

Σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες της Aftonbladet, ο καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί με αρκετούς διαφορετικούς τραγουδοποιούς με μεγάλη εμπειρία στο Melodifestivalen, ώστε να καταλήξει στο τραγούδι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.