Σουηδία: Με το If i were sorry στο σπίτι της

Σουηδία: Με το If i were sorry στο σπίτι της

H μικρή Eurovision του 2016 ή αλλιώς το Melodifestivalen εφτασε στο τελος του. Στην Friend’s Arena της Στοκχόλμης 12 τραγούδια μονομάχησαν για το μοναδικό εισιτήριο για την Globen Arena.

  1. Panetoz – Håll om mig hårt
  2. Lisa Ajax – My Heart Wants Me Dead
  3. David Lindgren – We Are Your Tomorrow
  4. Saraha – Kizunguzungu
  5. Oscar Zia – Human
  6. Ace Wilder – Don’t Worry
  7. Robin Bengtsson – Constellation Prize
  8. Molly Sandén – Youniverse
  9. Boris René – Put Your Love On Me
  10. Frans – If I Were Sorry
  11. Wiktoria – Save Me
  12. Samir & Viktor – Bada nakna

Σε ένα φαντασμαγορικό show όπως άλλωστε το περιμέναμε, το κανάλι SVT της Σουηδία έδωσε τον καλύτερο εαυτό του σε μι πρόβα τζενεράλε έν όψιν της Eurovision που θα διεξαχθεί το Μαίο. Gina Dirawi και William Spetz ήταν οι 2 οικοδεσπότες μας, σε μια Friend’s Arena που δεν έπεφτε καρφίτσα.

Μέτα την παρουσίαση των 12 τραγουδιών, οι διεθνής επιτροπές ψήφισαν και έβγαλαν νικητή για έναν μόλις πόντο τον Oscar Zia.

juries

 

Μετά όμως από το televoting τα πράγματα ξεκαθάρισαν και τη Σουηδία θα εκπροσωπήσει ο Frans με το τραγούδι του If I Were Sorry.

public

Στο σημερινό τελικό εμφανίστηκε μεταξύ άλλων ο περσινός νικητής Måns Zelmerlöw  ερμηνεύοντας το Heroes χωρίς το εικονικό παιδάκι αλλά με live συμπρωταγωνιστή και μία χορωδία παιδιών στο τέλος.

Επίσης, την εμφάνιση της έκανε για ακόμη μία φορά η Lynda Woodruff αλλά και παλαιότεροι συμμετέχοντες του Melodifestivalen.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.