Σουηδία: Η πρώτη υποψήφια του Melodifestivalen 2021

Σουηδία: Η πρώτη υποψήφια του Melodifestivalen 2021

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ραδιοφωνικός σταθμός της Σουηδίας P4 Nästa. Από αυτόν τον διαγωνισμό, τα τελευταία χρόνια, επιλέγεται ένας από τους φιναλίστ για να διαγωνισθεί στην εθνική επιλογή της Σουηδίας για την Eurovision, Melodifestivalen.

Στον σημερινό τελικό διαγωνίσθηκαν συνολικά 8 καλλιτέχνες, με νικητές τους Hilde & Erik με το τραγούδι Som det är, ενώ σε έναν από τους ημιτελικούς τους Melodifestivalen, η κριτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχει η νεαρή τραγουδίστρια και συνθέτρια, Julia Alfrida. Η Julia δεν θα διαγωνιστεί με το τραγούδι Dark Doom όπου έλαβε μέρος στο P4 Nästa, αφού σύμφωνα με τους κανόνες της Eurovision το τραγούδι δεν θα πρέπει να έχει κυκλοφορήσει πριν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η Σουηδία φέτος θα εκπροσωπούταν από τις The Mamas, όπου κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη θέση του τελικού του Melodifestivalen, με μόλις 1 βαθμό διαφορά από την δεύτερη Dotter, με το τραγούδι Move.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.