Σουηδία: Δείτε το βίντεο κλιπ του “Take a Chance” του Robin Bengtsson!

Σουηδία: Δείτε το βίντεο κλιπ του “Take a Chance” του Robin Bengtsson!

Φέτος ο Robin Bengtsson συμμετέχει για τρίτη φορά στο Melodifestivalen με το τραγούδι “Take a Chance” όπου κατάφερε για άλλη μια φορά να περάσει στο μεγάλο τελικό.

O Robin Bengtsson την προηγούμενή εβδομάδα ταξίδεψε στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του “Take a Chance”. Το ασπρόμαυρο βίντεο τον δείχνει να τραγουδάει σε διάφορες τοποθεσίες της πόλης, όπως τον υπόγειο σταθμό του  Leicester Square. Το μουσικό βίντεο έχει σκηνοθετήσει η Julia Håkansson.

Ο Robin Bengtsson έκανε το ντεμπούτο του στο Melodifestivalen το 2016 με το τραγούδι “Constellation Prize”. Ένα χρόνο αργότερα κέρδισε τον Melodifestivalen και εκπροσώπησε τη Σουηδία στο Κίεβο με το τραγούδι “I Can’t Go On” όπου τερμάτισε στην πέμπτη θέση στο τελικό.

Ο τελικός του Melodifestivalen 2020 θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, στις 7 Μαρτίου. Η Σουηδία θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της  για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020, ανάμεσα σε 12 καλλιτέχνες.

Μπορείτε να δείτε την σειρά εμφάνισης του τελικού στο παρακάτω άρθρο:

Σουηδία: Melodifestivalen. Η σειρά εμφάνισης στον τελικό και οι διεθνείς επιτροπές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.