Σουηδία: Αυξάνεται ο αριθμός των φημολογούμενων ονομάτων για το Melodifestivalen 2021

Σουηδία: Αυξάνεται ο αριθμός των φημολογούμενων ονομάτων για το Melodifestivalen 2021

Οι φήμες για τους καλλιτέχνες που επρόκειτο να λάβουν μέρος στην διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Σουηδίας για την Eurovision 2021, Melodifestivalen, δεν έχουν τελειωμό, αφού μέρα με τη μέρα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η λίστα με τα ονόματα.

Έπειτα από τα δημοσιεύματα της Σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet, που θέλουν να συμμετέχουν στο Melodifestivalen 2021 οι φετινές νικήτριες The Mamas και η δεύτερη της τελικής κατάταξης Dotter, καθώς και ο Tusse Chiza, νικητής του σουηδικού Idol 2019, το συγκρότημα Sannex αλλά και οι rappers Sam-E & Wahl, σήμερα έρχονται να προστεθούν ακόμα 3 γνώριμα ονόματα στη λίστα με τα 5 παραπάνω.

Η πρώτη υποψήφια φαίνεται να είναι η εκπρόσωπος της Σουηδίας στην Eurovision 2003, Jessica Arvidsson, όπου ως μέλος του ντουέτου Fame κατάφερε να φτάσει έως την 5η θέση. Επίσης, την έχουμε δει να λαμβάνει μέρος αρκετές φορές στο Melodifestivalen ως solo τραγουδίστρια τις χρονιές 2006, 2007, 2010, 2015, 2018, με καλύτερη θέση την 8η το 2010 με το τραγούδι I Did It for Love.

Το δεύτερο όνομα που φιγουράρει σαν πιθανό υποψήφιο, είναι αυτό της Klara Hammarström. H Klara πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο Melodifestivalen πέρυσι, όπου διαγωνίστηκε με το τραγούδι  Nobody, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό ή στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

Ο τρίτος καλλιτέχνης που φημολογείται ότι θα λάβει μέρος στην εθνική διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου της Σουηδίας, είναι ο Alvaro Estrella. O Alvaro έχει πάρει μέρος αρκετές φορές μέρος στο Melodifestivalen ως χορευτής και μόνο δύο σαν τραγουδιστής, το 2014 με το τραγούδι Bedroom, που κατετάγη 6ο στον πρώτο ημιτελικό, και πέρυσι μαζί με τον Mendez, ερμηνεύοντας το τραγούδι Vamos Amigos, φτάνοντας μέχρι την 11η θέση του μεγάλου τελικού. Επίσης, τον έχουμε δει να λαμβάνει μέρος και σε κάποιες κάποιες συμμετοχές της Eurovision ως χορευτής/φωνητικά, όπως σε αυτή της Σουηδίας το 2011 Popular και του 2017 I Can’t Go On, αλλά και στης Ρωσίας το 2016 με τον Sergey LazarevYou Are The Only One.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.