Σουηδία: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του P4 Nästa 2020

Σουηδία: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του P4 Nästa 2020

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ένας από τους υποψήφιους διαγωνιζόμενους του Melodifestivalen, του εθνικού τελικού της Σουηδίας στην Eurovision, θα προέλθει από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό P4 Nästa. Διοργανωτής του συγκεκριμένου διαγωνισμού από το 2012 μέχρι σήμερα, είναι ο Σουηδικός ραδιοφωνικός σταθμός P4. Στόχος του σταθμού  είναι να αναδείξει νέους καλλιτέχνες.

Στον τελικό του P4 Nästa 2020 προκρίθηκαν συνολικά 8 καλλιτέχνες, ανάμεσα σε 25 υποψήφιους, εκπροσωπώντας τους τοπικούς σταθμούς του δικτύου P4. O τελικός θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο Västerås Konserthus, με τον νικητή να αναδεικνύεται από την ψήφο του κοινού. Ωστόσο ο καλλιτέχνης που θα πάρει την wildcard για το Melodifestivalen 2021 θα επιλεγεί από μια ειδική επιτροπή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο καλλιτέχνης που θα επιλεγεί για το Melodifestivalen, θα διαγωνιστεί εκεί με μια νέα σύνθεση και όχι με αυτήν που διαγωνίστηκε στο P4 Nästa. Αυτό συμβαίνει γιατί τα τραγούδια κυκλοφόρησαν πριν την 1η Σεπτεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τις 8 συμμετοχές του P4 Nästa 2020.

Τα υποψήφια τραγούδια:

 

Από το 2012 μέχρι και σήμερα που επιλέγεται ένας καλλιτέχνης από το P4 Nästa για το Melodifestivalen, δυστυχώς δεν έχει καταφέρει κάποιος να περάσει την φάση των ημιτελικών. Πιστεύετε πως μπορεί κάποιος από τους υποψηφίους να σπάσει αυτή την παράδοση;

Πηγή Εικόνας: Wiwibloggs.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.