Σουηδία: Ακυρώθηκε το Melodifestivalen 2022 Tour

Σουηδία: Ακυρώθηκε το Melodifestivalen 2022 Tour

H δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT, επιβεβαίωσε πως Melodifestivalen 2022 Tour, δηλαδή η διεξαγωγή του Melodifestivalen σε διαφορετικές πόλεις της Σουηδίας, ακυρώνεται λόγω της πανδημίας του COVID. Αυτό θα έχει ως συνέπεια και τα 6 shows του Melodifestivalen 2022 να πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη.

H CEO της SVT, Hanna Stjärne, δήλωσε τα παρακάτω: Θα ήθελα πολύ να είχαν έρθει άνθρωποι σε όλη τη χώρα και να παρακολουθήσουν το Melodifestivalen. Όλοι όσοι περίμεναν με ανυπομονησία τις εκδηλώσει από το Malmö, το Gothenburg, το Lidköping, το Linköping και το Örnsköldsvik. Αλλά η κατάσταση είναι αυτή και τώρα αξιοποιούμε το καλύτερο που μπορούμε σε αυτή την κατάσταση. Το Melodifestivalen είναι το πάρτι όλης της Σουηδίας και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που σκορπίζει ζεστασιά και χαρά τώρα που χρειάζεται περισσότερο.

Θυμίζουμε πως φετινός παρουσιαστής του Melodifestivalen 2022 είναι ο Oscar Zia (υποψήφιος το 2014 και το 2016) ενώ οι ημερομηνίες των shows του φετινού Melodifestivalen καθώς και οι αρχικές πόλεις διεξαγωγής του είναι οι παρακάτω:

  • Ημιτελικός 1: Malmö – Malmö Arena ( 5 Φεβρουαρίου)
  • Semi-Final 2: Gothenburg – Scandinavium (12 Φεβρουαρίου )
  • Semi-Final 3: Linköping – Saab Arena ( 19 Φεβρουαρίου)
  • Semi-Final 4: Lidköping – Sparbanken Arena ( 26 Φεβρουαρίου)
  • Andra Chansen: Örnsköldsvik – Hägglunds Arena ( 5 Μαρτίου)
  • Final: Stockholm – Friends Arena ( 12 Μαρτίου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.