Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα των τραγουδιών του τρίτου ημιτελικού του Melodifestivalen

Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα των τραγουδιών του τρίτου ημιτελικού του Melodifestivalen

Αποκαλύφθηκαν σήμερα από την δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT τα αποσπάσματα των 7 τραγουδιών του τρίτου ημιτελικού του  Melodifestivalen 2019 που θα διεξαχθεί στην Tegera Arena στην πόλη Leksand. Παρακάτω στους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε τα αποσπάσματα διάρκειας περίπου ενός λεπτού των 7 τραγουδιών του ημιτελικού:

  1. The Lovers Of Valdaro – “Somebody Wants” 
    Peter Boström, Thomas G:son, Erik Høiby
  2. Dolly Style – “Habibi”
    Jimmy Jansson, Palle Hammarlund, Robert Norberg
  3. Martin Stenmarck – “Låt skiten brinna” 
    Uno Svenningsson, Tim Larsson, Tobias Lundgren
  4. Lina Hedlund – “Victorious”
    Melanie Wehbe, Richard Edwards, Dino Medanhodzic, Johanna Jansson
  5. Omar Rudberg – “Om om och om igen”
    Omar Rudberg, Johan Lindbrandt, Robin Stjernberg, Jens Hult
  6. Rebecka Karlsson – “Who I Am”
    Rebecka Karlsson, Anderz Wrethov, Henric Pierroff
  7. Jon Henrik Fjällgren – “Norrsken”
    Fredrik Kempe, David Kreuger, Niklas Carson Mattsson, Jon Henrik Fjällgren

Από τους παραπάνω συμμετέχοντες αρκετοί είναι αυτοί που συμμετείχαν σε παλαιότερα Melodifestivalen αλλά και στην Eurovision. Αρχικά ο Martin Stenmarck συμμετείχε στην Eurovision 2005 για την Σουηδία με το τραγούδι Las Vegas με το οποίο κατέλαβε την 19η θέση. Το γυναικείο συγκρότημα των Dolly Style συμμετείχε στο Melodifestivalen το 2015 και το 2016, ενώ τον Jon Henrik Fjällgren τον θυμόμαστε από τις συμμετοχές του στο 2015 και το 2017. Η Lina Hedlund είναι βετεράνος του φεστιβάλ πλέον, καθώς ως πρώην μέλος του συγκροτήματος  Alcazar έλαβε μέρος σε αυτό 5 συνολικά φορές (2002, 2003, 2009, 2010, 2014), ενώ ο Omar Rudberg συμμετείχε στο φεστιβάλ το 2017 ως μέλος του συγκροτήματος FO&O.

Από κάθε ημιτελικό οι πρώτοι 2 καλλιτέχνες θα προκριθούν απευθείας στον μεγάλο τελικό του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο Friends Arena στην Στοκχόλμη, ενώ όσοι πάρουν την 3η και 4η θέση στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν στην βραδιά της δεύτερης ευκαιρίας, στις 2 Μαρτίου στην πόλη Nyköping, όπου θα διεκδικήσουν ένα από τα 2 εισιτήρια για τον τελικό. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε και τους στίχους των 7 διαγωνιζόμενων τραγουδιών εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.