Σλοβενία: “Carpe Diem” ο τίτλος της συμμετοχής των Joker Out στην Eurovision 2023

Σλοβενία: “Carpe Diem” ο τίτλος της συμμετοχής των Joker Out στην Eurovision 2023

H δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας ανακοίνωσε πως ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσουν οι Joker Out στην Eurovision 2023 είναι “Carpe Diem”, και πως το τραγούδι θα ερμηνευτεί εξολοκλήρου στα Σλοβένικα.

“Carpe Diem” είναι μια πασίγνωστη λατινική ρήση από τις Ωδές του Ορατίου (Carmina, I, 11) που μεταφράζεται ως “Άδραξε την ημέρα”. Οι Joker Out δήλωσαν από το Αμβούργο όπου βρίσκονται για να ηχογραφήσουν το τραγούδι τους, πως “Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision δεν έχει καθοριστεί από κάποιο μουσικό είδος ή περιοριστεί σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παραμένουμε πιστοί στον εαυτό μας, ανεξάρτητα από το πού και πότε παίζουμε.”

Το τραγούδι θα το ακούσουμε για πρώτη φορά το ερχόμενο Σάββατο στις 4 Φεβρουαρίου όπου θα παρουσιαστεί σε μια ειδική εκπομπή το Misja Liverpool στην οποία είναι καλεσμένοι αρκετοί πρώην εκπρόσωποι της Σλοβενίας όπως οι  Amaya (2011), LPS (2022), Nuša Derenda (2001), Tomaž Mihelič (2002) αλλά και η περσινή εκπρόσωπος της Σερβίας Konstrakta.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.