Σλοβενία 2017 : Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των συμμετοχών για τον τελικό του EMA 2017.

Σλοβενία 2017 : Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των συμμετοχών για τον τελικό του EMA 2017.

Την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι  2 ημιτελικοί του EMA 2017. Συνολικά διαγωνίστηκαν 16 κομμάτια αλλά μόνο 8 έχουν προκριθεί στον τελικό . Σήμερα, μέσω της RTVSLO (εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας) , ανακοινώθηκε η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι συμμετοχές στον εθνικό τελικό της Σλοβενίας.

”EMA 2017”  Σειρά εμφάνισης τελικού

Ο διαγωνισμός θα ανοίξει με ένα uptempo κομμάτι και θα ολοκληρωθεί με ένα contemporary-electronic pop κομμάτι

  1. Sell OutNi panike
  2. Nuška DraščekFlower in the snow
  3. Tim Kores KoriOpen fire
  4. Nika ZorjanFse
  5. KiNG FOOWild ride
  6. Omar NaberOn my way
  7. BQLHeart of gold
  8. Raiven – Zažarim


Ο τελικός της ΕΜΑ 2017 θα φιλοξενηθεί απο τους Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Tanja Kocman και Mario Galunič. Θα πραγματοποιθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και θα μεταδοθεί ζωντανά απο την  τηλεόραση SLO1 στης 20:00 CET.

Καλεσμένη της βραδιάς θα είναι η Jamala, η περσινή νικήτρια η οποία χάρισε την νίκη στην Ουκρανία και φιλοξενεί τον φετινό διαγωνισμό της eurovision. Επίσης, καλεσμένοι θα είναι  η Manuella, η οποία εκπροσώπησε πέρυσι την Σλοβενία στον διαγωνισμό  καθώς και ο  Tony Cetinski ο οποίος εκπροσώπησε την Κροατία το 1944.

Η Σλοβενία θα καθορίσει τον νικητή  , με ένα συνδυασμένο 50% τηλεψηφοφορίας και 50% ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, ο νικητής του οποίου θα  εκπροσωπήσει τη Σλοβενία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017.

Η Σλοβενία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 9 Μαΐου 2017 στον οποίο θα διαγωνιστεί και η Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.