Σλοβενία: Στις 27 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί η συμμετοχή της Ana Soklič για την Eurovision 2021

Σλοβενία: Στις 27 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί η συμμετοχή της Ana Soklič για την Eurovision 2021

H δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας ανακοίνωσε πως η συμμετοχή της χώρας για την επερχόμενη Eurovision 2021 με ερμηνεύτρια της Ana Soklič έχει ήδη επιλεγεί και θα παρουσιαστεί στις 27 Φεβρουαρίου. Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί ένας εθνικός τελικός με την Ana Soklič να ερμηνεύει 2-3 τραγούδια, τελικά λόγω των μέτρων που πάρθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19 θα γίνει απλά παρουσίαση του τραγουδιού. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί σε μια ειδική βραδιά με παρουσιάστριες τις  Lea Sirk και Nejc Šmit.

Πως θα είναι η φετινή συμμετοχή της Σλοβενίας;

Η φετινή συμμετοχή της Σλοβενίας θα είναι άκρως διαφορετική σε σύγκριση με το Voda, την περσινή συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό. Φέτος η Ana Soklič αναμένεται να ερμηνεύσει ένα αγγλόφωνο τραγούδι στον διαγωνισμό, το οποίο δεν θα είναι μπαλάντα. Μάλιστα ο συνθέτης του τραγουδιού είναι ένας καταξιωμένος μουσικός ο οποίος έχει γράψει τραγούδια για την Miley Cyrus, καθώς και ένα νικητήριο τραγούδι του διαγωνισμού. Η Ana Soklič δήλωσε τα παρακάτω:

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους συνέβαλαν με την εργασία τους, δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε. Στην πραγματικότητα, το τραγούδι μπορεί να ακούγεται υπέροχο κατά την ερμηνεία του άλλου τραγουδιστή, αλλά με την φωνητική μου παράσταση ακούγεται εντελώς διαφορετικό. Είμαι πολύ χαρούμενη με το επιλεγμένο τραγούδι, ελπίζω να είστε και εσείς όλοι. Χρησιμοποιήσαμε επίσης τη μοναδική ευκαιρία με ηχογραφημένα φωνητικά υποστήριξης, κάτι που επιτρέπεται από τους φετινούς κανόνες της Eurovision λόγω όλων των μέτρων. Ανυπομονώ να μοιραστώ το τραγούδι μαζί σας. Και, όχι, δεν είναι μπαλάντα.

Η Ana Soklič στην Eurovision 2020

H Ana Soklič κέρδισε την εθνική επιλογή της Σλοβενίας για την περσινή Eurovision, το EMA 2020 με το τραγούδι Voda.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.