Σλοβενία: Οι LPS κυκλοφόρησαν την Studio Version του “Disko”

Σλοβενία: Οι LPS κυκλοφόρησαν την Studio Version του “Disko”

Η studio version του «Disko», του τραγουδιού που θα τραγουδήσουν οι LPS στην Eurovision 2022 για την Σλοβενία, είναι πλέον διαθέσιμη. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τραγούδι στο κανάλι του στο Youtube, μόνο με τον ήχο με φόντο ένα καρτούν.

Οι LPS ήταν οι νικητές του εθνικού τελικού EMA 2022 με το “Disko”. Πριν από αυτό, το συγκρότημα πήρε την θέση για τους ημιτελικούς από τον διαγωνισμό νέων ταλέντων, EMA Freš. Μέχρι τώρα οι μόνες διαθέσιμες ηχογραφήσεις του τραγουδιού ήταν η ζωντανή εμφάνιση στο EMA 2022 και η Demo Version που κυκλοφόρησε για τη συμμετοχή στο EMA Freš.

Οι LPS (Last Pizza Slice) αποτελούνται από τους Filip Vidušin (φωνητικά), Gašper Hlupič (ντραμς), Mark Semeja (ηλεκτρική κιθάρα), Zala Velenšek (μπάσο, τενόρο, άλτο σαξόφωνο) και Žiga Žvižej (ηλεκτρικό πληκτρολόγιο). Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2018 στο Grammar School Celje-Centre. Η Σλοβενία θα εμφανιστεί στην 5η θέση του 1ου Ημιτελικού της Eurovision 2022 στις 10 Μάϊου στο Τορίνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.