Σλοβενία: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές και οι τίτλοι των τραγουδιών του ΕΜΑ 2017

Σλοβενία: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές και οι τίτλοι των τραγουδιών του ΕΜΑ 2017

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σλοβενίας RTVSLO, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΕΜΑ 2017, την διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της χώρας για την Eurovision. 

Το ΕΜΑ θα αποτελείται από τρεις διαγωνιστικές βραδιές. Τον πρώτο ημιτελικό (17/02) τον δεύτερο (18/02) και τον μεγάλο τελικό (24/02). Παρουσιάστριες και των τριών σόους θα είναι οι  Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak και Tanja Kocman. Στον τελικό θα βρίσκεται μαζί τους και ο Mario Galunič.

Εκτός όμως από τους παρουσιαστές, η Σλοβένικη τηλεόραση μας αποκάλυψε και τους τίτλους των τραγουδιών που θα λάβουν μέρος στους 2 ημιτελικούς. Έτσι λοιπόν οι 16 συμμετοχές που θα αναμετρηθούν για την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό της 24ης Φεβρουαρίου, είναι:

1ος ημιτελικός:

  1. King Foo – Wild Ride
  2. Nika Zorjan – Fse
  3. Tosca Beat – Free World
  4. Lea Sirk – Freedom
  5. Sell Out – Ni panike
  6. Zala Dj – Lalalatino
  7. Alya – Halo
  8. Omar Naber – On My Way

2ος ημιτελικός:

  1. Clemens – Tok ti sede
  2. Raiven – Zažarim
  3. Kataya & Duncan Kamakana – Are You There
  4. BQL – Heart of Gold
  5. Ina Shai – Colour me
  6. United Pandaz & Arsello feat. Alex Volasko – Heart to Heart
  7. Tim Kores Kori – Open Fire
  8. Nuška Drašček – Flower in the Snow

Από κάθε ημιτελικό θα προκριθούν 4 τραγούδια. Τα δύο πρώτα σε ψήφους στο televoting και τα δύο πρώτα στις ψήφους των κριτικών επιτροπών. Στο τελικό θα έχουμε δηλαδή 8 τραγούδια. Το αποτέλεσμα του τελικού θα προκύψει κατά 50% από την ψήφο του κοινού και 50% από τις ψήφους των 6 κριτικών επιτροπών, μία ανά διοικητικό διαμέρισμα της Σλοβενίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις συμμετοχές των BQL, Nika Zorjan και Alya, έχουν γράψει οι Maraaya (Here For You-Σλοβενία 2015).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.