Ελλάδα: Ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας για τα μηνύματα του video clip του Die Together

Ελλάδα: Ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας για τα μηνύματα του video clip του Die Together

Στις αρχές Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

Σήμερα στην εκπομπή «Στούντιο 4», ήταν καλεσμένος ο Κώστας Καρύδας σκηνοθέτης του video clip του “Die Together“, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:

Φέτος πηγαίνουμε στο άλλο άκρο σε σχέση με πέρσι, το τραγούδι και το βίντεο κλιπ έχουν εντελώς διαφορετικό στυλ. Το τραγούδι είναι πιο μινιμαλιστικό και βασίζεται σε συναισθήματα. Άκουσα το τραγούδι αρκετές φορές, έπεσαν ιδέες στο τραπέζι, καταλήξαμε στην Σύμη  γιατί ψάχναμε μια νοσταλγική περιοχή.

Το βίντεο κλιπ, περιγράφει μια κατάσταση, μια στιγμή…….. Τα ζάρια έχουν συμβολισμό, κάτι που μοιάζει τυχαίο του δίνεις μια πορεία. Οι αλλαγές του καιρού ήταν λίγο περίεργες……. Με το που έβρεχε κρυβόμασταν, βλέπαμε ήλιο και συνεχίζαμε τα γυρίσματα. Η Αμάντα έχει ένα ξεχωριστό στυλ και το συναντάμε για πρώτη φορά σε ελληνική συμμετοχή. Το τραγούδι της Αμάντα, είναι μια δυναμική μπαλάντα με εσωτερική ένταση. Πιστεύω πως αν ξεπεράσει το άγχος που λογικά θα έχει πάνω στην σκηνή, ο κόσμος θα ταυτιστεί μαζί της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.