Σε δύο δόσεις αύριο η ανακοίνωση της συμμετοχής της Βουλγαρίας

Σε δύο δόσεις αύριο η ανακοίνωση της συμμετοχής της Βουλγαρίας

Όπως ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας, αύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου θα γίνει η αποκάλυψη της συμμετοχής της στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η αποκάλυψη όμως αυτή θα γίνει σε δύο δόσεις. Στις 11 το πρωί θα ανακοινωθεί ο καλλιτέχνης και στις 6 το απόγευμα το τραγούδι.

Η Βουλγαρία μετά την περσινή τέταρτη θέση με την Polina Genova και το If Love Was A Crime θέλει να επαναλάβει και φέτος αυτή την επιτυχία και γιατί όχι να πάει και καλύτερα. Έτσι με απευθείας ανάθεση και με την υποβολή μόνο προτάσεων που μπορούν να στηρίξουν οικονομικά το όλο project, η βουλγαρική τηλεόραση είχε καταλήξει τον προηγούμενο μήνα σε τρία τραγούδια.

Δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, για τα οποία σας ενημερώσαμε, μετέδιδαν ότι ο εκλεκτός είναι ο 17χρονος Kristian Krostov, που κατετάγη δεύτερος στο περσινό X Factor, κερδίζοντας μάλιστα το μεγάλο φαβορί των fans Gery Nikol. Αύριο λοιπόν θα μάθουμε αν όλα αυτά είχαν βάση και ένας ακόμη πρώην παίχτης  του X Factor βρεθεί στη σκηνή της φετινής Eurovision.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.