Σερβία: Οι Hurricane δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν αν θα εκπροσωπήσουν την χώρα τους το 2021 παρά τα δημοσιεύματα

Σερβία: Οι Hurricane δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν αν θα εκπροσωπήσουν την χώρα τους το 2021 παρά τα δημοσιεύματα

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε σήμερα η είδηση ότι οι Hurricane θα εκπροσωπήσουν την Σερβία στην Eurovision 2021 με το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS να παρακάμπτει τον εθνικό τελικό Beovizija. Η αρχή έγινε από το σερβικό tabloid Blic που δημοσίευσε ότι η ανακοίνωση των Hurricane πρόκειται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες κι αρκετές ήταν οι ιστοσελίδες που έσπευσαν να αναπαράγουν την είδηση ως σίγουρη, όπως συνηθίζεται.

Ωστόσο από την ιστοσελίδα των Wiwibloggs επικοινώνησαν με τις τρεις καλλιτέχνιδες κι οι ίδιες ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα, ούτε έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση από τον φορέα κι ότι η όποια ανακοίνωση θα γίνει τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο. Αυτό που προέχει τώρα για τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα είναι πρωτίστως η υγεία λόγω του Covid-19 κι οι οικονομικές δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν λόγω της πανδημίας. Μάλιστα στις 21 Ιουνίου είναι να πραγματοποιηθούν κι οι βουλευτικές εκλογές κι όλη η προσοχή είναι στραμμένη εκεί προς το παρόν.

Αν και θα ήταν φυσικό και δίκαιο να δούμε τις Hurricane στον διαγωνισμό, αυτό δεν φαίνεται να μην υφίσταται προς το παρόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Infe Greece για ειδήσεις όπως είναι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.