Σερβία: Γνωρίστε τους τρεις υποστηρικτές στα φωνητικά των Hurricane!

Σερβία: Γνωρίστε τους τρεις υποστηρικτές στα φωνητικά των Hurricane!

Την πρώτη Μαρτίου νικήτριες του εθνικού τελικού, Beovizija 2020, αναδείχτηκαν οι Hurricane με το τραγούδι “Hasta La Vista”. Πριν το πρώτο ημιτελικό αποκαλύφθηκε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού τους, οπού όλοι οι φανς μιλούσαν μόνο για αυτές. Ακολούθησε μια φωτογράφιση για την προώθηση της σερβικής ομάδας και αποφασίστηκε ποιοι θα συμμετάσχουν στην ομάδα, ως υποστηρικτές στα φωνητικά που θα συνοδεύουν τα κορίτσια  στην σκηνή του Ρότερνταμ.

Το RTS αποφάσισε σε τρία γνωστά μουσικά ονόματα που θα είναι τα φωνητικά της συμμετοχής της Σερβίας για την Eurovision 2020 και είναι οι εξής:

  • Olga Popović

To 2012 η Olga Popović ήταν στα φωνητικά της Σερβίας με τον Željko Joksimović στο τραγούδι “Nije Ljubav Stvar” όπου κατέκτησε την τρίτη θέση. Επίσης πέρσι συμμετείχε και στα φωνητικά της Nevena Božović με το τραγούδι “Kruna” όπου κατέληξε στην 18η θέση.

  • Mladen Lukić

Ο Mladen Lukić εκπροσώπησε τη Σερβία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2018, μαζί με την μπάντα “Sanja Ilic και Balkanika”, με το τραγούδι “Nova deca” όπου η Σερβία κατέληξε στην 18η θέση στον τελικό. Επίσης ο Mladen πέρσι συμμετείχε και στα φωνητικά της Nevena Božović.

  • Leontina Vukomanović (Θα είναι και η δασκάλα των φωνητικών)

Η Leontina Vukomanović έχει συνεργαστεί με όλους τους σημαντικούς Βαλκανικούς τραγουδιστές: Željko Joksimović, Tošetom Proeskim, Marija Šerifović, Zdravkom Čolićem. Έχει κερδίσει σε πολλά εθνικά φεστιβάλ pop μουσικής ως καλλιτέχνης και στιχουργός. Έχει συμμετάσχει δύο φορές στη στιχουργική ομάδα σερβικών εκπροσώπων στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision: το 2004 με τον Željko Joksimović στο τραγούδι “Lane moje” (3η θέση στο τελικό) και το 2015 με την Bojana Stamenov με τον τραγούδι “Beauty never lies” (10η θέση στο τελικό). Επίσης ήταν στιχουργός στην Junior Eurovision για τη Σερβία το 2015 και το 2016. Ασχολείται με την εφαρμοσμένη μουσική στον τομέα της διαφήμισης. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Παιδικού Πολιτιστικού Κέντρου Βελιγραδίου.

H Σερβία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού στις 14 Μαΐου.

Πηγή: RTS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.