Σερβία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Pesma za Evroviziju ’22

Σερβία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Pesma za Evroviziju ’22

Απόψε ξεκινά η εθνική επιλογή της Σερβίας για την Eurovision 2022, Pesma za Evroviziju ’22, με τον πρώτο ημιτελικό. Παρουσιαστές του σόου, που θα πραγματοποιηθεί στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης RTS, θα είναι οι Dragana Kosjerina και Jovan Radomir.

Φέτος, η σερβική διαδικασία επιλογής εκπροσώπου αποτελείται από 2 ημιτελικούς (3 και 4 Μαρτίου) και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου, ενώ συνολικά συμμετέχουν 36 υποψήφιοι, οι οποίοι θα διαγωνιστούν ανά 18 στους ημιτελικούς της επιλογής.

Ακολουθούν οι 18 συμμετοχές του πρώτου ημιτελικού:

  1. Sanja Bogosavljević – Priđi mi
  2. VIS Limunada – Pesma ljubavi
  3. Zorja – Zorja
  4. Bojana Mišković – Dama
  5. Boris Subotić – Vrati mi
  6. Ivona – Znam
  7. Bane Lalić and MVP – Tu gde je ljubav ne postoji mrak
  8. Angellina – Origami
  9. Ana Stanić – Ljubav bez dodira
  10. Julija – Brzina
  11. Aca Lukas – Oskar
  12. Konstrakta – In corpore sano
  13. Igor Simić – To nisam ja
  14. Mia – Blanko
  15. Jelena Pajić – Pogledi
  16. Biber – Dve godine i šes’ dana
  17. Marija Mikić – Ljubav me inspiriše
  18. Lift – Drama

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί στα φωνητικά διαφόρων συμμετοχών της χώρας αλλά και του Μαυροβουνίου στην Eurovision, όπως οι Sanja Bogosavljević (Σερβία 2007 και 2011) και Jelena Pajić (Μαυροβούνιο 2015). Από την παραπάνω λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν να εκπροσωπήσουν τη Σερβία στην Eurovision, όπως οι BiberIgor SimićBojana Mašković, και Lift.

Από τους 18 καλλιτέχνες, οι μισοί (9) θα προκριθούν στον τελικό του Σαββάτου. Αυτό θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Ο πρώτος ημιτελικός του Pesma za Evroviziju ’22 θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.